سلام به دوستان عزیزم
(خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!)
راستش الان که مینویسم دقیقا نمیدونم این پیام خداحافظیِ من خواهد بود یا فرصت سلامی دوباره را هم خواهم داشت؛ ...
لذا از این فرصت استفاده میکنم و از همهتون تشکر میکنم. از تکتکتون که با پیامهاتون، اخبارتون، اطلاعاتتون، مشارکتتون و حتی سکوت و انرژی مثبتتون بمن کمک کردید تا انتخاب مناسبی داشته باشم، سپاسگزارم.
برای آقا مانی؛ که این تاپیک رو ایجاد کرد؛ برای دوستانی که در سنوات مختلف نوشتند و اطلاعاتشون رو دریغ نکردند و نهایتا برای اعضای آینده این تاپیک آرزوی خیر و سلامتی دارم.
امروز دو ماهگی عضویت من در این سایت هست.
پانزده تیر ماه بود که یا علی گفتیم و عشق آغاز شد...
توی این مدت بعنوان عضو کوچکی از این خانواده بزرگ و دوستداشتنی، تمام تلاشم رو کردم تا هر آنچه یاد میگیرم رو صادقانه و خالصانه و واقعبینانه با همهتون شریک بشم. امیدوارم، امیدوارم، امیدوارم تونسته باشم کمکی هرچند کوچک به شما در انتخابهاتون کرده باشم.
خداحافظی سخته، برام عزیزید...
هرچند دوستان من اینجا بیشمارند و امکان لیست کردن نام همهشون فعلا برام فراهم نیست. اما تک تکشون رو دوست دارم و دست همهشون رو به گرمی میفشارم.
بچهها ببخشید اگر پیامی بیجواب ماند یا در پیام خصوصی نتونستم پاسخگوی عزیزی باشم. باور بفرمایید مشغله من بسیارررر زیاد هست و متاسفانه گاهی شرمنده روی بعضی عزیزان شدم.
دوستای گلم؛ به امید خدا من فردا صبح وقت عمل جراحی دارم.
فعلا این فرصت رو برای خداحافظی و کسب حلالیت مغتنم میشمارم؛ امیدوارم بعدا رخصت سلامی دیگر را داشته باشم. نمیدونم...
لطفا برام دعا کنید. ❤
ارادتمند/ شایلین
پینوشت:
بچههای جدید؛ اینجا یک فرصت عالی هست؛ گنجینهای چندساله و ارزشمند برای آشنایی با جراحان و اشتراک تجربه و دانش، بچهها باور کنید اعضای این تاپیک عاااااااااالی هستند... فعال باشید و با هم کار تیمی پیش ببرید؛ قول میدهم که پشیمون نخواهید شد...