2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

سلام اگه کسی در مورد دکتر جلیل منش یزد اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه بچه کوچیک دارم و مطب گردی برام بی نهایت سخته

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادامه مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي:

وارد اتاق شدم...

دكتر احمدي مردي مسن، با موهاي سفيد و چهره اي مهربان هستند...

اتاق ساده اي داشت (برخلاف ساير دكترهاي جراحي بيني كه ديزاين مطب رو خيلي شيك و امروزي مي چينند)

تمام تمركزم روي دستهايش بود ، آيا مي لرزد؟؟

وقتي دستش را براي معاينه بيني من روي پيشاني ام گذاشت كاملا لرزش دستانش را حس كردم. بله دستانش مي لرزد اما بخيه هايش تميز بود و اين موضوع مشكلي در كيفيت كار ايجاد نكرده بود.

ايشان بمن گفتند بيني ات گزينه عالي عمل نيست... البته بد هم نيست، بيني معمولي اي هست...

خيلي توضيح نميداد كه قراره چه شكلي بشم... فقط گفت انحراف شديد داري و بيني ات 50 درصد خوب ميشود... (شايد حوصله توضيح دادن تخصصي به من را نداشت...)  در برابر سوالهاي من هم خيلي شفاف جواب نميداد...

دكتر احمدي روزي 4 تا 3 عمل انجام ميدهند...

هزينه عمل ايشان 8 ميليون تومان است. 

ويزيت رايگان است.

جمع بندي: براي كساني كه بيني طبيعي دوست دارند و محدوديت مالي دارند دكتر احمدي ميتواند يك گزينه بررسي باشد (خداييش بخيه ها بسيار تميز بود و جاي آن باقي نمانده بود!) . اما اگر مثل من روي نكات زيبايي بيني حساس هستيد، احتمالا كارهاي اين دكتر نميتواند نظر شما را تامين كند...

پايان

ارادتمند: شايلين

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام اگه کسی در مورد دکتر جلیل منش یزد اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه بچه کوچیک دارم و مطب گردی ...

دوست عزيز پيشنهاد ميكنم خودتون بريد مطب گردي كنيد، سلايق خيلي فرق ميكند...

اما اگر محدوديت داريد حداقل از ميان دكترهايي كه اظهارنظر در موردشان بيشتر هست انتخاب كنيد، انگار اين دكتري كه ميگيد خيلي معروف نيست و سخت ميتونيد راجب ايشون اطلاعات بگيريد..

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ادامه مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي: وارد اتاق شدم... دكتر احمدي مردي مسن، با موهاي سفيد و چهره اي ...

مرسی شایلین جان خیلی خوب و جامع بود، مخصوصا درباره نمونه های توی مطب🌹🌹🙏🏻🙏🏻
عزیزم درباره پایه غضروفی جلوی بینی یا مثلا انحراف چقدر بهتر میشه و ... توضیحشون چی بود؟

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

عزیزم درباره پایه غضروفی جلوی بینی یا مثلا انحراف چقدر بهتر میشه و ... توضیحشون چی بود؟

خيلي شفاف توضيح نميداد و با قطعيت نميگفت..

شبيه بعضي ازين دكترها كه براي مشتري خيلي توضيح ميدهند نبود...

كل زمان ويزيت من فكر كنم كمتر از ده دقيقه شد... (تازه اونم من كه اينهمه حرف ميزنم با دكترا، بزور ازش حرف ميكشيدم...   )

اونقدر كه من از نمونه هاي مطب حرف براي گفتن دارم از خود دكتر ندارم!   

خب بچه ها چه خبر؟ بیاید یکم اخبار رو باهم اشتراک بذاریم! ناراضی جدید کشف نکردید از برادران؟ راستی ...

شايلين جان سلام ميشه درخواست دوستي منو قبول كنيد كارتون دارم

بچه ها من شهرستانم ارايشگرم وقت براي مطب گردي ندارم ميشه يه جمع بندي بكنيد از دكترايي كه توي عمل بيني گوشتي و غضروفي مهارت بيشتري دارند

من مدل نيمه فانتزي دوست دارم

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
خيلي شفاف توضيح نميداد و با قطعيت نميگفت.. شبيه بعضي ازين دكترها كه براي مشتري خيلي توضيح ميدهند نب ...

مرسی عزیزم🌹😊

اره بعضی از دکترا باید بزور ازشون حرف کشید😁

خود نمونه ها حرف زیاد برای گفتن داشتن انگار😊

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

شايلين جان سلام ميشه درخواست دوستي منو قبول كنيد كارتون دارم بچه ها من شهرستانم ارايشگرم وقت براي م ...

سلام

متاسفانه بعلت مشغله زیاد نمیتونم پاسخگوی پیام های خصوصی باشم.

اگر موضوعی هست که برای همه دوستان میتونه مفید باشه اینجا مطرح بفرمایید ...

ارادتمند

سلام بچه ها چه خوب که اینجا فعال شده باز 

چند وقت پیش که سر زدم خیلی سوت و کور بود

گذری دیدم راجع به قوز صحبت می کنید گفتم منم بیام تجربمو بگم شاید کمک کرد

من بعد عمل بینیم قوز داشت تا جایی که من فهمیدم بهش می گن کال استخوانی و بعد از شکستن استخوان برای جوش خوردن استخوان ایجاد میشه و تو کسایی که پوستشون نازک تره مشهوده 

ولی نمی دونم چرا برای بعضیا بعد عمل هست برای بعضیا نه برای خودمم سواله 

دکتر من بهم گفت برای بر طرف شدنش ماساژش بدم ولی من ماساژ نمی دادم :/ چون هم می ترسیدم دماغمو فشار بدم هم می گفتم قوز با ماساژ نمی ره ولی خود دکتر هر بار قبل از چسب برام ماساژ میداد و بعد یه مدت فهمیدم راست می گفته و ماساژ بی تاثیر نبوده 

من بعد یه مدت رفتم دکتر و دکتر تو ناحیه ای که قوز داشت بینیم برام کورتن تزریق کرد که خیلی خیلی رو قوزم تاثیر مثبت داشت 

و در آخر اینکه اگه بعد از عمل قوز داره بینیتون از دکترتون بپرسید ماساژش بدم یا نه و اگر جواب مثبت بود ماساژ و خوب یاد بگیرید و هر روز انجامش بدید اگر جواب خیر بود که به دکترتون اعتماد کنید و دست به بینیتون نزنید و اینکه با اینکه من تاثیر مثبتی از آمپول دیدم ولی اصلا توصیه نمی کنم بهتون چون هممون از ضرراش آگاهیم  بذاریدش برای آخر سر و از همون اول اصرار بهش نکنید انشاالله اصلا کارتون به آمپول نمی کشه و خودش رفع میشه

مطب گردی دکتر قارونی ۵ شهریور ۹۸ : مطب دکتر قارونی نمونه های بیشتری نسبت به حسنانی بودن و حدودا ۱۵ نفر اون روز بودن چند نفر برای باز کردن گچ و بقیه از دو هفته تا دو ماه بودن و اکثرا چسب داشتن زیر چسب تقریبا همه بینیها خوب بودن طبیعی و شیک و ظریف ولی نمیشه زیر چسب نظر داد از چند تاشون عکس بدون چسب رو خواستم و وقتی دیدم همه خوب بودن. ی جورایی بینیها متناسب با صورت طبیعی و ظریف بودن . البته ی خانوم بود که الان بعد دو هفته خیلی خوب بود ولی چسب داشت و میگفت پارسال پیش خود دکتر عمل کرده و بینیش کج شده و الان دکتر رایگان براش ترمیم کرده و الان خیلی راضیه . اکثر کیس ها میگفتن ما قارونی رو از روی دوست و اشنا و فامیل میشناسیم و کیسهایی که دیدیم باهاش عمل کردن همه راضین برعکس حسنانی که اکثرا از روی پیج اینستا باهاش آشنا شده بودن و کیسهای زنده رو از نزدیک ندیده بودن. واما قارونی به من گفت که نمیتونه بیشتر از ده درصد پروجکشن رو کم کنه و قوز رو برمیداره و در مورد جمع کردن سوراخها هم سر عمل تصمیم میگیره . ی جورایی از حرفهاش فهمیدم که کاری به مریض نداره و بیشتر هر چی خودش صلاح بدونه انجام میده. راستی اونجا ی خانوم رو دیدم که گفت عضو گروه واتساپ هست با اسم کاربری  راضی جون (لطفا شما هم در مورد اون روز بگو )خلاصه من با توجه به انرژی مثبت مطب قارونی و راضی بودن تقریبا همه کیسهای عمل کرده گفتم احتمالا با قارونی عمل کنم و حتی رفتم عکس هم گرفتم  ولی بعد از اینکه با دکتر رجایی مشاوره شدم و گفت بهتره اصلا عمل نکنی دوباره دو دل شدم اینار بدتر از قبل چون موندم عمل کنم یا نه اما قبلا برای انتخاب دکتر دو دل بودم

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲