2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

سلام ..تقریبا حرفهای قبل از عملو هر شب دارم مرور میکنم یه شبم خواب دیدم   گچ و برداشته وفقط پل بینی و برداشته  خلاصه 

اما هر چی میگردم یه عکس از بینی مورد نظرم از جلو پیدا نمیکنم یعنی سوراخاشو چی بگم ..چون میگن قبل از عمل هر وصیتی کنی همون کارو میکنه .. خداااااااا 

مامانم ۱۸سال قبل عمل کرده اونم تو شهریور فکر کنم قراره چرخه زندگی تکرار بشه حسم بهم میگه انشالله تو شهریور بشه چون تو مهر سختمه 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من هر چی رو پیام قبلیتون که دوستان رو متاسف کرده بود و پاسخ داده بودن میزنم میره صفحه اول تاپیک. ...

ببخشید از دوست عزیز که به جاشون من جوابتون رو میدم.با دکتر نراقی عمل کرده بودن انگار

سلام ببخشید پیام قبلیتو پیدا نمیکنم  پاک کردی؟ قضیه چیه؟

بله ببخشید ، چون حرف هایی که زده بودم که کاملا مشخص می شد من کی هستم و طبق اصرار پدر و مادرم نگران عمل ترمیمم هستم ، بسیار شرمندم .درمورد اخلاق زننده دکترم بوده

سلام دوستان ميخوام بينيمو عمل كنم پدر مادرم خيلي حساس هستن و ميترسن منم استرس دارم  ب ...

عزیزم اگر بینیت گوشتی هست برو پیش سامی نمونه ببین. خودم و خواهرم با سامی عمل کردیم خواهرم بینیش گوشتی بود خوب شد اما بینی من استخونی بودبا پروجکشن زیاد و خوب نشد با این حال خود دکتر گفت بیا ترمیم کنم بدون هزینه. برای ترمیم سامی جزو دکتهای بسیار خوب هست

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام ..تقریبا حرفهای قبل از عملو هر شب دارم مرور میکنم یه شبم خواب دیدم   گچ و برداشته وفقط پ ...

عزیزم یکی از آشناهای من که شیراز زندگی میکنن چن ماه پیش خودش و خواهرش عمل بینی انجام دادن پیش دکتر ده بزرگی من ازشون پرسیدم راضی بودن فقط گفتن بینی هاشون خیلی طبیعی شده

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
بچه ها دکتر عامری خوبه یا ابیانه؟؟؟؟ بینی طبیعی  خیلی شیک میخوام

سلام. شما رفتی مطب ابیانه؟ قیمت جدید گرفتی ازشون؟ منم میخوام برم پیشش . ناراضی هاش یادمه یکی دو سال قبل زیاد شده بودن الان چطوره؟کلا خبر داری یانه...😧😧

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند