2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتانه جونممممم مبارکهههههه خوشم میاد دست دکترای تاپیک سبکه. خخخخخ چطور متوری؟ کبودی و ورم در چه حاله؟ بیهوشی چطوریا بود بتعریییییییف
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بیهوسی خیلی خوب بود.بعدشم راحت به هوش اومدم.خودم از رو تخت عمل اومدم رو تخت خودم.حالت تهوعم نداشتم الانم ندارم.حالمم خوبه.عملم ساعت چهار بو تا هفت و نیم هشتم اومدم اتاق خودم ممنون از همتون
عکس بینی صفحه 1709
عزیزمممممممم♥ خدارو شکر کتانه جونی خوشمل بود خوشمل تر شددددددددد کجاها بخیه خورد آخر ? :D
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
فقط سر بینیم بالا رفته یکم.دکتر گفت سرش خوبه بالاتر نمیبرم.ولی الان بالا رفته.پره هامم باید میگفتم برش میداد حتما.جمع کرده ولی فک کنم اگه برش میداد بهتر بود.
عکس بینی صفحه 1709
کتانه، الان نوک بینیت ورم داره اینجوری احساس می کنی ولی پریروز حال کردی تو مطب چیجوری شناساییت کردممممممم!؟ انتن نینی سایتی یاب دارم خخخخخ
یعنی حتی زیر پره هاتم برش نداده؟ به من گفت می دم
نه مگه فرق داره کنارش با زیرش?خوب شاید چون تو فانتزی میخواستی اینجوری گفته.ولی پره ها تو که خیلی پهن نیست. اره حال کردم.ولی من همش منتظر یکی همسن خودم بودم خخخخ.مامانت چطوره.سلام برسون.تو از نادر خوشت نیومد.
عکس بینی صفحه 1709