2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5171784 بازدید | 66753 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واسه زینلی حدود 12 مورد بود . نادریان 5 تا که ایدز توش نبود و حدود 18 شد بدون دفترچه . .. واسه ایدز بجز خون , به زیر گوش 1سوزن میزنن درد نداره ببینن چقدر طول میکشه خونش بند بیاد . اگه مثل زینلی باشه آزمایشش 100 به بالاست هزینش . 100تا 200 شاید .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
پویه من تا شب قبل عمل خوردم . مشکلی پیش نیومد . خونریزی سر عمل و میگی زیاد میکنه ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
من تازه تصمیم گرفتم به عمل بینیم قوز کوشول داره بزرگم نیست حساسم هستم دو تا از خواهرم عمل کردن که من خوشم نمیاد,هزینه ها چقدر متفاوته حتی یه دکترررر هم ثابت نمیگه ادم بدتر گیج میشه!
حتما سر بزنید دریافت کد تخفیف ایران تایپسیت تخصصی ترین سایت ترجمه و تایپ http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=31637&ChatDate=7-8-1393
من تازه تصمیم گرفتم به عمل بینیم قوز کوشول داره بزرگم نیست حساسم هستم دو تا از خواهرم عمل کردن که من خوشم نمیاد,هزینه ها چقدر متفاوته حتی یه دکترررر هم ثابت نمیگه ادم بدتر گیج میشه!
حتما سر بزنید دریافت کد تخفیف ایران تایپسیت تخصصی ترین سایت ترجمه و تایپ http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=31637&ChatDate=7-8-1393
سر عمل نمیدونم عطیه جون ولی واسه اینکه کلا" خونو رقیق میکنه ...
من یه هفته قبلش قرص نخوردم ولی پرتقال اینا میخوردم بعد عمل تا روز چهارم خون میومد ... ولی کبود نشدم اصن... یه هاله ء زرد و باریک بود پائین چشمام :))
می خوام امروووز یه کم سعی کنم واقع بینانه تر یه چچیزایی رو بگم لطفا ازم ناراحت نشید

پیش هر دکتری که میرید همه ی بیوگرافیش رو بادقت بررسی کنید

ببینید اصلا کیه تخصصش چیه؟کدوم دانشگاه عمومی خونده کجا تخصص گرفته؟؟ چه افتخاراتی به دست آورده؟!!

کد نظام پزشکیشم چک کنید حتما حتما اینا مهمممممن مهممممم
ببینید اصلا اینی که تو نت حرفش هست رو تو دنیای واقعی میشناسن؟!
10بار برید مطب دکتر مورد نظر

ببینید شاکی داره؟؟

کی میگه یه متخصص گوش و حلق و بینی می تونه فوق پلاستیک بگیره؟؟؟؟

کسی می تونه فوق پلاستیک بگیره که جراح عمومی بوده باشه هر چی که هست اطمینان دارمentفوق پلاستیک نداره
حالا دوره های مختلفی هست که بعضی entها می گذرونن که اتفاقا این خیلی ام خووبه خیلی ام از نظرم مهمه

و یک مورد دیگه کی میگه نادریان عملاش همگی طولانیه؟؟؟ ساعتشو از بچه ها بپرسید لطفا اون هم زود عمل می کنه البته نه خیلی متوسط

بعدم لطفا مراقب باشید من فکر می کنم نادریان راه برخی دکترای منشی فرست رو در پیش گرفته بعلهههههههههه اگه رو این چیزا کسی دقت داشته باشه می فهمه

اممم ممما نادریان مثل دکتر .... نیست که منشی های ضایع تابلو بره ما بفرسته همچین زیرکانه مخ بزنه که نفهمیییم خودمووونم بعلههههههههه زیرکانههههههه

حواساتووون رو جمع کنید و تو دنیای مجازییییی جو گیر نشید

به همه چیز دکترا توجه کنید

جوگیر نشید جو گیر نشییییییید
تحقیق کنید راجع به دکترتون حتی اگه دکتره خوششم نیاد!

من اینا رو از رو دلسوزی فقط گفتم بره این که نمی خوام هیچ کدوممون تصمیم نادرستی بگیریم

حالا اگه هر کدوم کامل راجع به دکترمون تحقیق کردیم و اطمینان پیدا کردیم اون موقع هست که اگه هر حرفی راجع بهش بشنویم برامون فرق نداره
اصلا بره تو زیرزمین چون انتخاب محکمه مهم نیست دیگه

تحقیق تحقیق تحقیق

منم 9/30 تو اتاق عمل بیهوشی زدن بهم . 12/15 تو آسانسور بودم .
من حرف صبا رو تایید میکنم
دکتر به من گفت بینیت پرکار نیس اما من میخوام به اندازه ی یه بینی 8 یا 10 میلیونی رو بینیت کار کنم
منظورش این نبود که یه بینی 5 تومن میرزه یکی 10 تومن
میگفت به اندازه ی بینی ای که 10 میلیون بابتش دستمزد میگیرم ( کار و دقت و وقت بیشتری میبره به نسبت بینی ای که دستمزدش واسش 5 تومنه ) میخوام رو بینیت کار کنم و این بیشتر بخاطر این بود که هی تکرار کردم نوک بینیم فرمدار باشه ، گفتم چون پوستش ضخیمه نمیخوام بعد از عمل نوک بینیم بی حالت باشه و میدونم راه اصولی فرمدار کردن بینی کسی که پوستش ضخیمه اینه که با غضروف بهش شکل بدین وگرنه همون پوست ضخیم باز میاد رو بینی و بی حالت باقی میمونه ( راه غیر اصولیش اینه که از بافت پوست بینی انقد بردارین تا پوست نازک بشه و بشین معروفترین دکتر برا بینیهای گوشتی )
بله خیلی از دکترا زحمت نمیکشن غضروفای ریزو با دستشون تراش بدن شکل بدن بذارن رو بینی
حداقل واسه میزان کاری که باید رو بینی انجام بده خودشو مسئول میدونه ، به همه هم یه قیمت نمیده .نه .
دکتر به من نگفت انحراف داری که نخواد یه تومن اضافه ازم بگیره ، چون دید بودجه م کافی نیس و هم من دوس داشتم اون منو عمل کنه هم اون دوس داشت . نامردی نکرد سر عمل بگه جهنم واسه انحرافش که پول نگرفتم ، چرا رفعش کنم
من کاری ندارم کی تا الان از کار نادریان راضی بوده یا نبوده یا روشش تو مریض دیدن و مریض نشون ندادن و اینا چطوریه
دکتر خیلی خوبیه ، باسواده ، با سلیقه س ، با شخصیته و پولکیم نیس ( در حد خودش )
دکتر برزنجی احترام خاصی براش قائل بود . هر دو با هم تو کلینیک شایان عمل میکردن یا هنوزم میکنن . گفت دکتر نادریان که حرف نداره اصلا
بله منم میگم تحقیق تحقیق تحقیق
به هیچ کسم دکتر خودمو پیشنهاد نمیکنم چون هر کسی خودش باید به نتیجه برسه که کدوم دکتر براش بهترین انتخابه
اما بی انصافم نباشین