2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5171784 بازدید | 66753 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روزای زوج من 3 بار رفتم هر بار 3 ساعت نشستم.با تخفیفی که بعدا بهم داد 5500 کیلینیک 700

آرزو جان من دماغم کمی کجه دلیل اصلیم برای برزنجی اینه که کجارو عالی صاف میکنه
.
اونوقت کاراش خیلی طبیعی هست؟ این کارایی که شما دیدی معلوم بود عملی بودن یا نه؟ آخه من شنیدم فقط ایرادای بینی رو برطرف می کنه و خیلییییییی طبیعی کار می کنه؟ شما چی دیدی ازش ؟ می شه توضیح بدی
به من گفت جاداره بینیت کمی نوکش بالا باشه ویه قوس ملایم اگه دوست داری اما من گفتم نمیخام.همون طبیعیه میترسم بهم نیاد .کلا هر چی بخای گوش میکنه اما از اینایی نیست که قیچی برداه کل دماغو بهم بریزه
.
بچه ها من یک مطلبی رو به نظر میاد که بگم در مورد دکتر نادریان و قیمت دادنش من فکر نمی کنم که اگر نخواد عمل کنه قیمت پرت می ده . من و مینا اون روزی که رفته بودیم چندتا نمونه دیدم که یکشونو ازش 8 گرفته بود و بینی خیلی خوبی تحویلش داده بود دوتا خانوم بودن که ازشون 11 گرفته بود و بینی هاشون قبلش خیلی بزرگ بود که بینی بعد از عملشون بدون ایراد و طبیعی بود و با ضریب 0.5 کوچیک شده بود اما جا داشت بازم کوچیک شه که خود اون خانوم می گفت من بهش گفتم طبیعی نباید می گفتم طبیعی. وقتی هم من رفتم گفت مریض میاد اینجا من بهش 10 قیمت می دم چون من وقتی بینی رو باز می کنم داخل بینی رو اصلاح می کنم و بابتش پول می گیرم.
به نظر خود من این خیلی مهمه که یه دکتری 3 ال 4 ساعت وقت می ذاره مثل( شیروانی، سامی، نادریان) برخی دیگه هم سر 1 ساعت جمش می کنم.

تجربه خودمو بگم که من پیش دکتر حق گذار مشاوره شدم که خیلی ها رو عمل کرده ( هدیه تهرانی، نیک بخت، هاشمی نسب) و اینجا هم بچه ها با هاش عمل کردند خودم نمونه های خیلی خوبی ازش دیدم بیرون و کلا دکتر خیلی خوبیه اما وقتی من رفتم پیشش گفت تغییرات زیادی رو بینی ام نمی ده جز بر طرف کردن قوز و ایجاد یک قوس ملام و گذاشتن یک پایه برای نوک بینی و گفت بسته عمل می کنم گفت عملت زیر یک ساعت زمان می بره حدود 40 دقیقه و خیلی عمل راحتی هست و به 10 تون هزینه عمل و 2 تومن هزینه بیمارستان داد، گفتم دکتر من ظاهرا یک انحراف جزیی دارم نیاز نیست برطرف شه گفت دکترهای که رفتی همشون گوش و حلق و بینی بودن اونا هر چیزی انحراف می بینند مال شما لازم نیست در صورتی که مجلسی، نادریان،زینلی و یحیوی همه گفتند شما یک انحراف جزیی داری که برطرفش می کنیم. جهت اطمینان من رفتم دروباره مطب نادریان این موضوع رو صراحتاً ازش می پرسم میام شفاف سازی می کنم.
مهنوش جان
من چند سال اراک زندگی کردم و خیلی خیلی کار از محمدخواه دیدم. تجربش زیاده ولی خیلی پیر شده و کاراش بسیار بگیر نگیر داره. بیش از دو سال طول میکشه که بینی شکل واقعیشو پیدا کنه. حسن کارش اینه که کارای گوشتیش بعد از چند سال افت نمیکنه اما از لحاظ زیبایی معمولیه. ضمنا اون خط کنار بینی را من توی خیلیها که چند سال پیش باش عمل کردن دیدم که خیلی واضح و عمیقه. حتی توی اراک دکترهای خیلی بهتری داریم. مثلا راستکاری که 2-1 ماه یک بار میاد اراک و البته تهران عمل میکنه کارش بهتره. البته این نظر منه.
نگارینای عزیز کارای برزنجی اکثرا طبیعی وظریفن من خیلی نمونه دیدم نمونه های قوس دار هم داره که دیگه باید خودت ازش بخای .اما کلا خیلی دماغو به هم نمیریزه.واسه همین هم یه ما هفقط چسب میزنی ونقاهتش کوتاهتره.وزود سفت میشه.این چیزیه که مریضاش به من گفتن.همه راضی بودن من دماغایی هم دیدم که خوشم نیومد اما خانما گفتن ه خودمون همینو میخاستیم.دوباره میگم کلا بینی هرکسو نسبت به صورت خودش درمیاره ومعمولا بینی شبیه به هم نداره اصلا.وکار بینیای کج رو عالی انجام میده.کسانی هم که قبلا مشکل تنفسی داشتن خیلی راضی بودن .البته بنا به گفته کسانی که من تو این سه بار دیدم
.
شاپرک جان درسته که حمایت اعضاء خانواده خیلی مهمه اما اگر از تصمیمی که میگیری مطمئن باشی دیگه چیزی نمیتونه دلسردت کنه. اگر یه دکتر مناسب پیدا کنی نتیجه عمل خوب میشه و وقنی خوب شد همه اونایی که مخالف و ناراضی بودن موافق میشن. میتونی الان دکتر انتخاب نکنی ولی آهسته و پیوسته به مطب گردی ادامه بدی و آنقدر توی مطب دکترها بشینی و نمونه کار ببینی که بالاخره تصمیم بگیری.
این نظر منه اگر واقعا دوست داری عمل کنی. مطمئن باش شرایطت از من بدتر نیست! من آخر وسواسیم و همیشه از کاری که میکنم ناراضی. دنبال دکترم.