در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
محبی طبیعی کار تره، تیغه های بینیش پهن تر از یحیویه نوک بینیاش رو به گرده معمولا ولی نوک بینی های یحیوی تیزه جفتشون خدماتی مثل چسب زدن رو به مریض محول می کنن، حالا اینکه محبی دو هفته ی اولم می گه مریض خودش چسب بزنرو دقیق نمی دونم یحیوی عملاش بستست تعداد عملای یحیوی زیاده. اگر با یحیوی تصمیم به عمل گرفتین، یا پاییز بذارین یا بهار تو اسفند که روزی 8 تا عمل داره، تابستونم سرش خیلی شلوغه در کل به نظر من یحیوی کارش بهتره
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
کاکایو جان من هیچ کدوم اینارو نرفتم. با فرهنگ و سجادیان زیاد اوکی نیستم به نظرم دستشون پرورمه سجادیان بیشتر از فرهنگ بینی رو تغییر می ده محبی هم بیرون تاپیک تعریفشو شنیدم اما تو تاپیک زیاد طرفدار نداره دیگه راستش من بینی نیمه فانتزی می خوام این 3 تام طبیعی کارن
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
کتانه به این چیزا فکر نکن. خوب و بد شدن به این چیزا نیست، مطمین باش هر دکتری نسبت به انرژی و طول عملاش برنامه هاشو تنظیم می کنه. حتما در خودش دیده که روزی 3 عمل می کنه. مثلا سامی عملاش 3،4 ساعت طول می کشه و دقتش ازش انرژی می گیره، روزی 2 تا عمل می کنه. یا شیروانی عملاش 4 ساعت طول می کشه و سنش زیاده روزی یه عمل می کنه. یا یحیوی طول عملاش یک ساعت، یک ساعت و ربعه و دستش تنده و جوونه، روزی 5،6 تا عمل می کنه. دکترا خودشونو بهتر از ما می شناسن. نگران نباش.