2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185758 بازدید | 66765 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

"من خودم بینی گوشتی داشتم و خیلی جستجو کردم تا جراح خوب پیدا کنم. انتخاب جراح خیلی مهمه، چون این مدل ...

سلام عزیزم پیش کی عمل کردید ؟ بینی منم گوشته و میگن زیا. تغییر نمیکنه

سلام عزیزم خداروشک که راضی هستید بینیتون گوشتی بود یا استخونی؟

سلام عزیزم.مرسی...من بینیم استخونی عضروفی بود با پره های باز و پایین بینیم پهن بود...البته خودم فکر میکردم پایین بینیم گوشتیه ولی دکترگفت غضروفه

دکتر عالیان افتضاحه و هیچ تغییری به بینی‌تون نمیده بینی من استخونی غضروفی بود ولی به پره ها دست نزده و نامتقارنه الانم گردن نمیگیره و منشی هاش به شدت عصبین دست پیش رو میگیرن که پس نیوفتن

قیمت عملش الان ۸۰ میلیون تومنه

بعد عمل باهاش مشکل تنفسی هم پیدا کردم در صورتیکه قبلش نداشتم

یه صلوات برای شفای تمام بیماران

مطب گردی دکتر احمدرضا رجایی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴بعد از کلی دوندگی (زنگ و پیام و فرستادن عکس و فیلم از زو ...

سلام عزیزم چقد جامع و کامل تجربیاتتون رو از مطب گردی در اختیار دیگران قرار گذاشتید

منم مثل از نمونه کارای دکتر رجایی و زینلی خوشم اومد

با ابن تفاوت که با تجربه مطب گردی شما بهتر میتونم تصمیم بگیرم

من الان دکتر مورد نظرم آقای حسنانی هستش

خواهش میکنم اگه تجربه یا نظری درموردش دارین به اشتراک بذارین ممنونم میشم واقعا🙏❤️

سلام عزیزم.بینی منم استخونی غضروفی با پره های گوشتی بود دکتر حسنانی عمل کردم.الان ۳ماه هست.راضی ام خ ...

سلام عزیزم خواهشا اگه امکانش هست عکس بینیتون رو بفرستید ببینم❤️🌹