2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5091808 بازدید | 66694 پست
سلام دوستان که تجربه عمل بینی داشتید اینکه من یک ماه از عمل بینیم میگذره سوراخ بینیم از رو به رو نام ...

سلام عزیزم تا یکسال این چیزا کاملا طبیعیه اصلا نگران نباش و صبور باش...احتمال داره دکتر رو یکی از سوراخهای بینیت بیشترکارکرده باشه وبراهمین الان ورمش بیشتر شده.به مرور درست میشه..بعد عمل بینی فقط باید صبور بود.دمنوش بابونه شیرازی روزی یه لیوان بخور برا ورم عالیه

ایول تاپیک مال ۱۱ سال پیشه 

یه نکته جالب تو کامنت اول قیمت جراحی بینی ۴ میلیون بود 

۴۰۰ هزار هم هزینه گم شده🤣🤣

الان اون هزینه گم شده فقط صرف سرویس میشه تا بریم مطب 

این وسط هم چند برابر اون چهار میلیون هزینه گم و گور شده داریم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم تا یکسال این چیزا کاملا طبیعیه اصلا نگران نباش و صبور باش...احتمال داره دکتر رو یکی از سو ...

وای مرسی حالا عکسم میزارم بنظرت طبیعه؟ از پایینم ک نگا میکنم یکیش کوچیک تر از اون یکیه 

سلام دوستان من میخوام بینیمو عمل کنم چون پسرم ک‌وچیکه و نمیتونم پیش کسی بذارمش نمیتونم خیلی مطب گردی کنم،فقط پیش دکتر نادریان،عطایی و نجات پور مشاوره رفتم،کسی نظری راجع به دکتر نجات پور یا عطایی نداره؟۰

سلام دوستان من میخوام بینیمو عمل کنم چون پسرم ک‌وچیکه و نمیتونم پیش کسی بذارمش نمیتونم خیلی مطب گردی ...

سلام عزیزم.شناخنی نسبت بهشون ندارم.چه فرم بینی دوست داری و بینی خودتون چه فرمیه؟

این بینی خودمه

بنظرم بینیتون خیلی خوب میشه.من خودم ۳ماهه با حسنانی عمل کردم راضی ام ولی بنظرم هرکسی خودش باید تحقیق کنه تا خیالش راحتترباشه.تعریف علیرضا ابیانه هم خیلی شنیدم ولی تو پیجش چیزخاصی نذاشته من چندنفرو دیدم که راضی بودن یه نفرم بود خاهرش عمل کرده بودبا بچه های شرکتشون خودشم تو مهر قراربودبره باهاش عمل کنه میگفت همه راضی هستن.ولی دیگه تحقیق نهایی با خودتون