2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185808 بازدید | 66765 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قوسش زیاده

استخوان رو که زیاد تراش میدهد چشمها بیرون زده میشه،استخوان که کوچیک میشه ادم لپ در میاره و کل صورتش قشنگ میشه،من دوبار عمل رفتم قوس داده بعدش نمیدونم چرا از قوسش کم شده

سلام خانما کسی از ارزو خوانساری نیا اطلاعی داره؟دیروز رفتم مشاوره اما دو دلم کسی بوده ازش ناراضی باش ...

سلام آرزو خوانساری با چنتا دکتر دیگه دستش تو یه کاسه س اقلا خوب عمل نمیکنه و عکسای پیج ش و اسه دکتر مقتدره 

سلام دوستان من با دکتربصام مشاوره رفتم و گفتن بینیت خوبه براعمل وگفت یه مقدار نوکش میره بالا یه قوس ملایم میدم تیغه ی بینیت فلان میکنم وبهمان بعد منم سلیقمو گفتم وچندتاعکس نشونش دادم به این لحاظ که سلیقه ی نن دستش بیا ولی همونجا متوجه شدم بهش برخورد درصورتیکه من اصلا بی احترامی هم به ایشون نکردم،من تایم گذاشته بودم از شهرستان رفته بودم و حتی تو اونروز وقت مشاوره بادکتردیگه ام داشتم ولی چون نمی‌رسیدم هردو وبرم اونیکی روکنسل کردم،وایشون تو مطبش چیزی نگفتن وبعددو روز منشی تماس گرفتن و وقت عملی که بازیشون گرفته بودم کنسل کردن و بنظرم فک میکنم چون نظر خودمو دادم که این سبکی دوست دارم وگرنه همونجا گفتن بینیت براعمل خوبه،ولی بعد دوروز تماس گرفتن و کلی عیب وایرادروبینی من گذاشتن  وگفتند نتیجه خوب نمیشه وبنظرم اینکه بهشون برخورده بود عکس اینانشونشون دادم.یه خانومی هم تو مطب دیدم یکسال از عملشون گذشته بودپیش خودبصام که بینیش عفونت کرده بودبعدعملش اومده بود برا ترمیم