2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185673 بازدید | 66765 پست
سلام عزیزم خیر راضی نیستم ایشون کلاهبرداره شارلاتان است

سلام عزیزم خوبین؟

شما در نهایت پیش کدوم دکتر و به چ سبکی عمل کردید؟

من نیمه فانتزی دوست دارم و بینیم گوشتیه

کارای مقتدر رو دیدم خوشم اومده شما اطلاعاتی ازش دارین ک دکتر خوبیه یا نه؟

سلام عزیزم خیر راضی نیستم ایشون کلاهبرداره شارلاتان است

سلام شایلین جان حالتون خوبه چقدر خوشحالم که شما دوباره اینجا پیام گذاشتین و هم ناراحت از اینکه از نتیجه عمل بینیتون ناراضی هستین

من هنوز موفق به پیدا کردن جراح مورد نظرم نشدم با اینکه بینی استخوانی و کم کاری دارم اما واقعا از مطب گردی ها و پست هایی که شما گذاشتین استفاده کردم و ممنون و دعاگوی شما هستم

امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان من یه سال و نیم قبل با محبی نوبت زدم، خرداد هم عمل دارم. اما این افزایش هزینه‌ی نجومی‌ای که د ...

سلام عزیزم امیدوارم بهترین نتیجه رو از عملت بگیری 

ممکنه بهم بگی چرا لطفی یگانه رو خط زدی؟

نسبتا مطب شلوغ بود.منشی خوش برخوردی داره مطب و اینکه دکتر یه دستیار دارن که کارهای جانبی مثل چسب زدن ...

الان دیگه هزینه بینی بیشتر از 10 تومنه ... شما چه سالی عمل کردین ..؟ منم پیش دکتر حامد عباسی وقت گرفتم ... من از اینستاگرام biniclinic  پیداشون کردم و رفتم مطب نمونه کاراشونو از نزدیک دیدم خوشم اومد ... یعنی با اینکه وسواس دارم پنج تا دکتر برای مشاوره رفتم دکتر حامد عباسی از همه صادق تر بود باهام و این من و جذب کرد

دوستان دکتر حامد عباسی چطوره؟ تعریفشو زیاد شنیدم

دکتر خیلی خوبیه... من و خواهرم جفتمون پیش دکتر حامد عباسی عمل بینی انجام دادیم بدون تامپون ... راخت از همون روز عمل راخت نفس میکشیدیم ... دکتر حامد عباسی از اون دکتراست که خیلی به کار خودش مطمعنه مطبشم خیلی شلوغه باید وقت بگیری از قبل تا بری برای مشاوره ....... من که راضی بودم از عمل ام خرو پف و خس خس و از این چیزام ندارم تو خواب

سلام عزیزم امیدوارم بهترین نتیجه رو از عملت بگیری  ممکنه بهم بگی چرا لطفی یگانه رو خط زدی؟

سلام. ممنونم.

من ترجیحم جراح باتجربه‌تر بود، اهل ریسک نبودم تو این موضوع.

لطفا کمکم کنید

دکتر خوب ترجیحا در کرج میخواستم

بینیم کوچیکه همه میگن هیچ مشکلی نداره

واقعا هم هیچ مشکلی از لحاظ ظاهری نداره

اما دلم میخواد یه تغییری کنم

اما موندم پیش کی برم😔😔😔😔😔

لطفا کمکم کنید دکتر خوب ترجیحا در کرج میخواستم بینیم کوچیکه همه میگن هیچ مشکلی نداره واقعا هم هیچ ...

اگر مشکلی نداره عمل نکن گلم 

به صورتت نگاه کن ببین جز عمل دماغ چه کاری کنی بهتره برای تغییر ، عمل دماغ خیلی ریسکی