2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185731 بازدید | 66765 پست

سلام خانوما من با دکتر منصوری عمل کردم الان دو ماه و دو هفته س واقعا راضیم خیلی خوب شده کارش خوبه برید مطبش ببینید نمونه کاراش و قیمتشم خیلی مناسب تر از دکترای دیگه س

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=256561815]سلام خانومای کرمانی لطفاً دکتر خوب برای عمل معرفی کنین  خیلی وقته دنبال دکتر میگردم [/QUOT

سلام من دو ماه و نیم پیش عمل بینی انجام دادم با دکتر محمودی و چون پوست چربی دارم خیلی از روبرو ورم دارم ولی از نیم رخ راضیم و تمام ایرادات بینی رو رفع کردن

باید تا شش ماه یا یکسال صبر کنم تا شکل نهایی بینیم رو ببینم

سلامممم من اومدمممم بالاخره با دکتر شهرجردی عمل کردممم😎 فردا میخام گچ و بخیه رو بردارم! یعنی عم ...

سلام عزیزم،شما پیش دکتر شهرجردی عمل کردید؟راضی هستید؟من دیروز پیش ایشون نوبت گرفتم ولی خیلی دو دلم

سلام  خوبین  فکر کنم الان تقریبا سه سال میشه که شما عمل کردین  من تقریبا بیشتر صفح ...

سلام عزیزم

برادران رو خط بزن کلاهبرداره

مطبگرديها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیستخرابکارها ۲۸۹۵) نکاتمطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایلموردنیازعمل(۲۸۰۶)- شبعمل (2773و ۲۷۸۷)- شرححالبعدعمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولینپست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)

عزیرم شما با برادران عمل کردین؟راضی هستین؟

سلام عزیزم خیر راضی نیستم

ایشون کلاهبرداره شارلاتان است

مطبگرديها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیستخرابکارها ۲۸۹۵) نکاتمطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایلموردنیازعمل(۲۸۰۶)- شبعمل (2773و ۲۷۸۷)- شرححالبعدعمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولینپست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)

بعد رفتیم پیش دکتر رجب شیروانی تو دولت خیابان دروس، گفته بود ساعت 8 بیاین... مام رسیدیم به نظر اومد ...

سلام 

شما عمل کردید 

پیش کی؟

و اینکه می‌شه بهترین اینکارو معرفی کنید

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
الما جان واقعا ممنون به خارطر شرح دقیق مطب گردیهات. توضیحاتی که در موردشون میدی خیلی دقیقه.یکی از دو ...

سلام

شما جمع ببندی این تاپیک رو می‌دونید

بهترین جراح بینی چه از نظر ظاهری و هم باطنی رو میخواستم بدونم.

ممنون

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

دوستان اگه کسی از نتیجه‌ب تاپیک اطلاعی داره

ممنون میشم بگه 

بهترین جراح بینی که ظاهر و بازم بینی اوکی باسه

سلام شما جمع ببندی این تاپیک رو می‌دونید بهترین جراح بینی چه از نظر ظاهری و هم باطنی رو میخواستم ب ...

بهترین دکتر اصلا وجود نداره عزیز دلم 

متبحرترین دکتر ها هم نمونه ی بسیار بد دارن دکترم انسانه و پر از خطای انسانی ممکنه تمرکزش پایین باشه ممکنه انتخاب نادرستی سر اتاق عمل کنه که فکر کنه خوبه منتها نتیجه اونی که فکر می کنه نشه

تجربه ،سلیقه ، تمرکز ،وسواس صادق بودن یه دکتر به نظرم می تونه از ملاک های خوب بودن یه دکتر باشه

بعدم جدای از بحث سلامتی جراحی بینی خیلی سلیقه ای هست شما باید بدونی چه فرم بینی دوست داری کسی که بینی طبیعی دوست داشته باشه بهترین بینی فانتزیم بعد عمل راضیش نمی کنه

این همه دکتر معرفی شده شما بر اساس بودجه و فرم بینی که دوست داری بعد عمل داشته باشی و همینطور با توجه به اینکه الان بینیت گوشتی هست یا استخوانی یا غضروفی استخوانی بهترین دکتر رو برای خودت انتخاب کن با قبول ریسک 

سلام عزیزم خیر راضی نیستم ایشون کلاهبرداره شارلاتان است

شایلین عزیزم من ۶ یا ۷ سال پیش بینیمو عمل کردم هر از چندگاهی به اینجا سر می زنم و اگر کمکی از دستم بربیاد جواب می دم چون وجود این سایت خیلی به انتخاب دکترم کمک کرد تازه من اون زمان خواننده ی خاموش بودم چون سایت کاربریمو تایید نمی کرد بعد از عمل تازه تایید شدم :) 

با اینکه عمل کرده بودم ولی شرح مطب گردیات منو می برد به اون خاطرات و برام جذاب بود مثه داستان دنبالشون می کردم خیلی صادقانه هم قبل از عملت هم بعد از عملت همه چی رو گفتی بدون جانب داری

عمیقا از اینکه راضی نیستی ناراحتم ولی به نظرم صبر داشته باش بعد از یکسال ورم زیاد بینی می ره ولی من خودم تو سال دوم تازه ظرافت بینیم کم کم ظاهر شد و نوکش کوچیکتر بدن هر کس با اون یکی فرق داره یکم باز به بینیت زمان بده امیدوارم اونی بشه که می خوای و اینکه پره های بینی رو مگه نمیشه تو مطب روتوش کرد؟ به روتوش فکر نمی کنی؟

بهترین دکتر اصلا وجود نداره عزیز دلم  متبحرترین دکتر ها هم نمونه ی بسیار بد دارن دکترم انسانه ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی

بله درسته

راستش انقدر صفحات زییادددد

و نظرات مختلف

بله درسته خطا هست

ولی دکتری که فاکتور سلامت کاری و وجدانی و درصد خطای کمتری داشته باشه منظورم بود🙏🌺