2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
نمیدونم چرا جواب نمیدن برو مطب مستقیم

اخه من ساری نیستم نمیدونم چجوری ازشون نوبت بگیرم😕من بینیم خوبه فقط از جلو یکم حس میکنم پهنه البت همه میگم خیلی خوبه و به صورتت میاد ولی من حس میکنم اگر عمل کنم بهتر میشه و یه دکتر دیگم گفت خیلی خوبه و اصلا ب عمل نیاز ندارع ولی من خیلی دوس دارم عمل کنم نظر شما چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من ساری نیستم نمیدونم چجوری ازشون نوبت بگیرم😕من بینیم خوبه فقط از جلو یکم حس میکنم پهنه البت هم ...

اگه اونقدری نیاز به عمل نداری بیخود اسم دماغ عملی رو خودت نذار و کیف طبیعی بودنشو ببر

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
سلام مجدد من خیلی وقت بود به تاپیک سر نزده بودم گفتم بیام ببینم چه خبره مثل خیلیا دیگه وقتی یکی دوسا ...

مبازک باشه عزیزم. نوک بینیتون خیلی تیز نشد؟الان راضی هستید؟ من بینیم خیلی مشکل نداره دکتر بهم گفت یه کوچولوتغییر میکنم دودل شدم. ازکار تیغه هاشون خیلی خوشم میاد ولی حس میکنم خیلی نوک تیز میکنن

وای بینی اولیه رو به من گفت ۴۵ من بلاک کردم چه خبره مگه

من هم پارسال برای بینی م ۴۰ تومن دادم مثل این که امسال شده ۵۰ تومن 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
همه رو گفته که 😬😬😬  ولی من به پیجی تو اینستا دارم که البته چون تهدیدش کردند دیگه پست نمیذار ...

چه جالب پس چون تهدید شد نمیذاره.. همش سوال بود ک چرا اخه این غیر فعال شده. ولی کامنتا هنوز فعاله و بری کامنتاشو بخونی باز اطلاعات خوبی بدست میاد. البته انقد پیج معروفی شد ک یع عده دکترا منشی بازایاباشونو فرستادن اونجا تبلیغ