2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

[QUOTE=173799969]ااااا چرا خراب میکنه؟؟؟ کسیو دیدی که خراب شده بینیش؟؟ برادران چطوره کارش؟؟؟ نادریان سال جدیدم وقت ...[/QUOTبرو  ٢٨٩٥ ليست خرابكار ها رو بخون

به لطف عشق الهى غير ممكن برايم ممكن ميشود 🙏
ااااا چرا خراب میکنه؟؟؟ کسیو دیدی که خراب شده بینیش؟؟ برادران چطوره کارش؟؟؟ نادریان سال جدیدم وقت ...

برادران که افتضاحه همه شبیه به هم 

اصلا نگاه نمیکنه اون مدل به صورتت میاد یا نه 

و خیلی بینی رو کوتاه میکنه فاصله دهان و لب خیلی زیاد میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. دوستان من تبريز هستم.  و دنبال جراح بيني خوب تو تبريز ميگردم. لطفا منو راهنمايي كنيد هركس ...

منم تو تبریز دنبال دکتر خوبم ، دکتر غیاثی شنیدم، دکتر شهین عبدالهی افخم دختر عموم عمل کرده خوبه، که میگه همراه یه دکتر زیبایی عمل میکنه ، دکتر خورشیدی هم شنیدم افتضاحه، دکتر توتونچی عمل دختر عموی دیگمو کرده خیلی کوچیک شده من خوشم نمیاد من بینی طبیعی دوست دارم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

پيشنهاد من به همه دوستان : 

کلینیک سپيتا با تجربه موفق در امر کاشت مو (سر – ریش – ابرو)، لیزر موهای زائد با پیشرفته‌ترین دستگاه‌های روز دنیا و خدماتی مانند لیفت صورت و گردن، تزریق ژل و بوتاکس ، انواع جراحي سرپايي ، جراحي بيني، تزریق چربی ، ساكشن چربي به منظور زیبایی شما مراجعين محترم فعالیت داشته است.مدیریت این کلینیک تحت نظر جناب آقای دکتر بران می‌باشد و کادر پزشکی مجرب همراه با پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها در این کلینیک گرد هم آمده‌اند.

متن كليك نماييد .

من بینی م استخونی بود نمیدونستم بعد رفتم تو یکی از این سایت های پزشکا با مطالب یکه خوندم توجه شدم بینی م استخونی و رفتم برای عمل اتفاقا همون پزشکی که مقاله شو خوندم خیلی متبحر و کاربلد بود همین جا کلی تاپیک دیدم که ازش تعریف کرده بودن تو پاسدران مطب دکتر نادریhttps://drdnaderi.com/جراحی-بینی-استخوانی/ به شدت این مقاله رو بهتون پیشنهاد می کنم

منم تو تبریز دنبال دکتر خوبم ، دکتر غیاثی شنیدم، دکتر شهین عبدالهی افخم دختر عموم عمل کرده خوبه، که ...

مرسي عزيزم💓

والا من شهرستانم واصلا شناختي ندارم. و الانم تو كرونا نميتونم بيام راحت تحقيق و مطب اينا

رضا خورشيدي رو اسمش رو شنيدم همينجا. منم نميدونم. بقيه رو هم نميشناسم. فقط حانم دكتر كلاهي رو هى باز همينجا تعريفش رو شنيدم. 

يكي از دكترهاي آشنام دكتر مهرداد نهايي رو هم بهم معرفي كردن. هنو هيچي نميدونم. 

لطف ميكني اگه اطلاعاتي راجبه اين دكترا يا هركس ديگه فهميدي بهم.  بگي. سا هم اگه بسلامتي عمل كردي تحربتو بگي🌷🙏

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
مرسي عزيزم💓 والا من شهرستانم واصلا شناختي ندارم. و الانم تو كرونا نميتونم بيام راحت تحقيق و مطب اي ...

اره نهایی رو هم شنیدم یکی رو تو عروسی دیدم فکر کنم گفت با نهایی عمل کرده بینی خیلی طبیعی داشت زیاد کوچیک نکرده بود، والا من هم چون مطب گردی نمیتونم بیام از طرفی هم میترسم از ریسک عمل نمیدونم چیکار کنم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

سلام خانوما 

وقتتون بخیر 

کسی دکتر رضا گدری ک کرمان هستن رو میشناسه ؟!

کل ۳۰۰۰ تا صفحه راجب دکترهای تهرون و همدان و شیرازهه😪

ینفر ک پیش گدری عمل کرده باشه نیست ؟😭

خیبییییییییی استرس دارم 

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

و اینکه بعد از عمل مراقبتا خیلی سختن ؟!

تنهام کسی کنارم نیست ک مراقب کنه ازم 😞

اگ خودم قبل از عمل چندتا سوپ و عدسی بی نمک درست کنم بزارم تو فریزر چطوره ؟!

ای ام یک عدد بی تجربه نگران ☹️

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
اره نهایی رو هم شنیدم یکی رو تو عروسی دیدم فکر کنم گفت با نهایی عمل کرده بینی خیلی طبیعی داشت زیاد ک ...

مثل مني پس.  ممنونم🌷 

انتخاب دكتر خيلي مهمه  برا من مخصوصا از لحاظ تنفسي خيلي مهمه. انشالله بسلامتي عمل كنيم 

تجربياتمونم بگيم اينجا🌷🙏

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 

[QUOTE=174163036]مثل مني پس.  ممنونم🌷  انتخاب دكتر خيلي مهمه  برا من مخصوصا از لحاظ تنفسي خيلي مهمه

آره اگه رفتی تبریز مطب گردی بیا بگو بینی من پوست ضخیم ه