2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست

من فردا میشه یک هفته که عمل کردم.

کبود اصلا نشدم ولی از روز سوم انقدر ورم کردم که روز پنجم گچم تکون خورده بود و کج شده بود؛ دستیار دکتر گفت بیا گچتو بردار/ اینجور که تو این تاپیک خوندم اکثریت فرم بینیشون رو لحظه ی برداشتن گچ دیدن ولی من حتی وقتی گچ رو برداشتم هم ۳برابر شده بود😂😐  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام‌برم‌مشاوره میگن مجازیه. فقط یه روز قبل عمل ویزیت میکنه😶 نمیدونم چیکار کنم

اگه عجله نداری صبر کن تا بری مطب هم نمونه ببینی هم با خودش حرف بزنی . وگرنه چاره ای نیست دیگه . 

سلام. دوستان من تبريز هستم.  و دنبال جراح بيني خوب تو تبريز ميگردم. لطفا منو راهنمايي كنيد هركسي كه ميدونه در مورد دكتر خوب و يا بد حتي تو تبريز  🌷🙏

تعريف خانم دكتر كلاهي رو شنيدم. و دكتر مقبولي اصل هم تو اينستا ديدم. كه تهران و زنجان هم عمل ميكنن.خواهش ميكنم اگر ميشناسيد لطفا بگيد 

دكترمقبولي اصل🌷🙏

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 

سلام‌من میخوام بینیمو عمل کنم مدل نیمه فانتزی 

فرزان رضایی بهتره یا مهرداد نادریان؟؟؟

میشه راهنماییم کنین ممنون میشم

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
سلام‌من میخوام بینیمو عمل کنم مدل نیمه فانتزی  فرزان رضایی بهتره یا مهرداد نادریان؟؟؟ میشه را ...

فرزان رضايى كه خراب ميكنه نادريان خوبه ولى منشى ش به من گفت براى امسال وقت مشاوره نداره من ميخوام با برادران وقت گرفتم

به لطف عشق الهى غير ممكن برايم ممكن ميشود 🙏
فرزان رضايى كه خراب ميكنه نادريان خوبه ولى منشى ش به من گفت براى امسال وقت مشاوره نداره من ميخوام با ...

ااااا چرا خراب میکنه؟؟؟

کسیو دیدی که خراب شده بینیش؟؟

برادران چطوره کارش؟؟؟

نادریان سال جدیدم وقت نمیده؟؟؟

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس