2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095410 بازدید | 66696 پست
عکسای پیجشون با چیزی که انجام میدن نزدیکه یا فقط کار خوباشونو میزارن؟ البته طبیعیه هیچ دکتری کار بد ...

عکسای پیج نمونه ها بالای دو سال هستند که خب طبیعتا من خیلی تو مطب ندیدم

ولی چند تا عکس اخر و بله از نزدیک دیدم و دقیقا همون بینی هست بدون هیچ روتوشی

فک کنم این چیزی که شما میخواین دور از ذهن باشه ، هر دکتری هم بگه اره من میتونم خب یکم خالی بسته ، چون تمام تغییرات به خود بینی شما بستگی داره و اون هم تو اتاق عمل مشخص میشه ، نمیشه گفت 100درصد ولی مطمئنن همه ی کترا تلاششون و میکنن که بهترین و ارائه بدن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم خیلی لطف کردی جواب دادی  دکتر خوب برای گوشتی شما سراغ دارین؟

من بینیم گوشتی بود خیلی دنبال دکتر خوب گشتم چون ترمیمی بود برای بار دوم میترسیدم پیش هر کسی برم برای همین با معرفی چند نفر رفتم پیش دکتر آخوندی نسب و جراحی بینی انجام دادم و خداروشکر الان خیلی راضیم و اصلا مشکلی زیبایی و تنفسی ندارم 

دختر خاله من بینی استخوانی داشت خیلی قوز بینیش زیاد بود خیل دکتر رفته بود ولی می ترسید جراحی انجام بده که نکنه خوب نشه بعد کلی پرس و جو رفت پیش دکتر لیلا ملکی و جراحی بینی انجام داد الان خداروشکر خوب شده و اصلا مشکلی نداره 

گلاب جان در کل نظرت در مورد سامی چیه

سلام والا نمیدونم چی بگم من خودم هنوز بعد یکسال و نیم چرخیدن عمل نکردم البته کرونا هم مزید بر علت شد 

سامی برای گوشتی ها گزینه خوبیه اما من کارای استخونیش و خیلی نپسندیدم هرچند کارای پیجش عالیه 

خودم هم اینستا با چند نفر صحبت کردم و عکس فرستادن خیلی خوب شده بودن ولی حتما یه دوشنبه برید مطب نمونه هاشو ببینید

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
من بینیم گوشتی بود خیلی دنبال دکتر خوب گشتم چون ترمیمی بود برای بار دوم میترسیدم پیش هر کسی برم برای ...

خداروشکر عزیزم ممنونم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلام بچه ها من با دکتر امین آمالی حدود یک و ماه و نیم عمل کردم ولی راضی نیستم    

سلام مرمر جان ببخشید وقتت رو میگیرم 

من میخوام پیش آمالی عمل کنم ولی خوندم که شما پیشش عمل کردی و راضی نبودی

میشه لطفا من رو راهنمایی کنی و بگی چرا راضی نیستی کارش چطوره؟ لطفا جواب بده واقعا به کمکت احتیاج دارم ثواب داره😥

سلام گلاب جان نظرتون راجب امین آمالی چیه؟ برای بینی گوشتی؟ 

سلام عزیز من مطبش نرفتم نمیدونم چطوره یه کار خوب ولی ازش دیدم که نمیدونم قبل عمل چطور بوده 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
راستی همکارم چند ماه پیش با دکتر شهسواری عمل کردن ولی من اصلا خوشم نیومد خیلی سر بالا بود البته الان ...

اون فقط کار خودش رو میکنه براش مهم نیست بیمار چه حسی داره همه رو سربالا میکنه فقط پول رو میبینه

🐰

دکتر شهسواری 
من پیشش عمل کردم ... اصلا اصلا راضی نیستم ..... به هیچ وجه به فکر بیمار نیست تو جلسه مشاوره فقط تنها کاری که کرد سه میلیون بیعانه گرفت و گفت مشاوره قبل عمل دو دقیقه ای پرتم کرد بیرون ،  روز عملم یک ساعت منتظر موندم تا بیاد ولی خبری نشد من رو بردن تو اتاق عمل خوابوندن رو تخت سرم زدن دکتر بی هوشی آمپول به دست بالای سرم بود کلی اضطراب داشتم ترسیده بودم من رو بی هوش کنن قبل از اینکه دکتر بیاد اگه بهشون تذکر نداده بودم همین کارم میکردن

آخر اومد اول مسخره ام کرد که دماغت کج تر شده بعدم گفت چجوری باشه گفتم طبیعی ... هنوز حرفم تموم نشده بود بی هوشم کردن

حالا هم هیچ تغییری تو بینیم نداده انگار بینی طبیعیه خودمه

کلیم خون ریزی داشتم و بویاییم رو هم از دست دادم

میگن جراح اگه ماهر باشه خون ریزی به این شدت که طرف خون بالا بیاره نباید باشه به بویایی هم نباید آسیب بزنه 

دیگه چی بگم هر چیم میگم میگه طبیعیه

🐰