2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست

سامی که میگن کار گوشتیش خوبه نظرات خیلی متفاوته 

ولی از بین دکترایی که گفتید احمدی خیلی طرفدار داره من هنوز نرفتم مطبش من بینیم استخوانی پر کاره 

سامی و احمدی از گزینه های باقی مانده من هستن دیگه گزینه ای اضافه نمیکنم شاید بردارانم سر بزنم کارای جدید پیجش داره به شدت ضعیف میشه تو ذهنم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
من که هنوز دنبال دکترم🤔😐😊برای گوشتی شما کدوم دکترها رو پیشنهاد میدید؟ شایلین عزیز که نگفتن با کی ...

ببین گوشتی طبیعی که خیلیم گنده درنیاد تو قدیمیا 

میلانی عامری رجایی و نوری و ابیانه

اگه کم تجربه بخوای یه دکترو  من می بینم کاراش خوبه 

حسبن رسول پناه اما باید برم مطبش نرفتم هنوز 

دو نفرم گویا گوشتی بودن رفتن باهاش و راضی بودن فعلا 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۰ ابان ماه با دکتر برادران عمل کردم فعلا هیچ نطری نمیتونم بدم .خیلی زوده .ببینم چی پیش میاد

باشه پس خبر بده

چه قد شد هزینت ؟ 😘😘😘😘

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
حتما .۱۳ تومن

چه قد طول کشید بهت نوبت بده ؟ 

زود نوبت میده یا دیر ؟

و اینکه بیعانه چه قد می گیره ؟

من دو ماهه عمل کردم . تقریبا ورم بینیم خوابیده فقط کمی بالای لبم متورم هست-بچه ها حس میکنم بالای تیغه بینی م یه استخوان برجسته هست البته ظاهرش معلوم نیست با لمس کردن میفهمم- کسی تجربه ای داره ببینم خوب میشه یا یدتر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگرانم-از فرم بینی هم راضی هستم

چه قد طول کشید بهت نوبت بده ؟  زود نوبت میده یا دیر ؟ و اینکه بیعانه چه قد می گیره ؟

مال من یک هفته بعد نوبت خالی داشت  یک میلیون بیعانه میگیره واگر منصرف بشی پول پس نمیدن

کلا اونایی که بینی عمل کردن ایا شنیدین که دکتر بگه اگه بعد از عمل بینی خوب ماساژ داده نشه تورم و مخاط اضافه تبدیل به استخوان میشه-اخه من خیلی درد داشتم نمیذاشتم دکتر درست ماساژ بده- دو دستی میوفتاد رو بینیم احساس میکردم الان میشکنه- کسی تجربه داره؟ حتما باید بینی ماساژداده بشه؟؟؟

شما چند وقته عمل کردی خانومی ایا جواب سئوالای منو میدونی؟؟

من تقریبا بیست روزه .دکتر من بعد از دراوردن گچ ودفعه بعدش که برای تعویض چسب رفتم هر دوبارش ماساژ داد دیگه نرفتم ولی فکر کنم هر بار برا تعویض چسب ماساژ میده .اطلاع دقیق ندارم در مورد صحبتتون ولی احتمالا برای جلوگیری از همین موارد ماساژ میدن

شایلین جان وبقیه دوستان اطلاعاتشون بیشتر 

من دو ماهه عمل کردم . تقریبا ورم بینیم خوابیده فقط کمی بالای لبم متورم هست-بچه ها حس میکنم بالای تیغ ...

عزیزم منم همینطوره نگران نباش... مامانمم همینطوره بعد از 18 سال عمل دست ک بکشی رو استخوان بینیش میفهمی ولی ظاهرش اصلا مشخص نیس..... راشتش من دکترم ماساژنداد البته من خودم چسپ عوض میکنم دوبار ک رفتم فقط معاینه کرد 

من خودم یه شب دست گذاشتم روش و فشار دادم میدونم کار خوبی نیس   اما نتونستم جلوی خودمو بگیرم   یه صدایی داد  و همون شب فقط سمتی ک این برآمدگی بود درد میکرداز اون شب تا حالا کوچیکتر شده   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

بچه ها من ی چیزی ک ذهنمو مشغول کرده اینه ک طرف چپ تیغه بینیم میشه استخون حس کرد اما طرف راست نمیشه  انگار اصلا اونجا استخوان نیس   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

سلام

خواهش میکنم کسی میدونه بگه

من 5 ماهه عمل کردم،بینی استخوانی با نوک گوشتی،انحراف خیلی زیااد دو تا قوز بزرگ.. الان ورم دارم خیلی زیاد مخصوصا تمام رخ مخصوصا از وقتی دیگ چسب نمیزنم..

میخوام بدونم دیگ بینی من همینه یا واقعا تغییر قابل ملاحظه ای میکنه؟ ورم یکطرفه دارم..  فرم بینیم خیلی طبیعی و خوبه.. اما با ورم دیگ خ پهن شده.. 

کسی میتونه کمکم کنه بگه چقدر بهتر میشم..

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..