2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095495 بازدید | 66696 پست

دیروز یکی از بچه ها پست قدیمی و قبل از عمل منو ریپلای کرد من روفرستاد به اون موقع سه ساعت داشتم پستای قدیمی خودمو می خوندم دلهره ها،خوشحالی ها و نگرانی ها رو ،دوستان اگر آدم وسواسی و حساسی هستید احتمالا بعد از عمل روزهای پر استرسی خواهید داشت به بینی امروزتون نگاه کنید و ببینید چقدر مشکل داره آیا ارزش این قدر استرس رو داره یا نه خب انصافا در مورد خودِ من ارزشش رو داشت😅😅😅😅بعدش ببینید چه اشکالاتی داره و می خوایید چه مدلی بشه و وقتی مشاوره می رید راجع بهش کامل سوال کنید عکس زیاد ببینید تا اون مدلایی که دوست ندارید و دارید دستتون بیاد من حتی کتاب بهمن غیوران که رفرنس هست رو یه مقداری خواندم که یه اطلاعاتی هم داشته باشم راجع به دکتر هم دکتری رو انتخاب کنید که درصد بالایی از عمل هاش مطابق سلیقه ی شماست احتمال اینکه بینی شما هم اون شکلی بشه بیشترِ  یادتون باشه بینی با غضروف ضعیف و پوست ضخیم قدرت مانور دکتر رو کم می کنه .راجع به تجربه هم من به دکترهای جوان با تعداد عمل های معقول که نظرم رو جلب کنه بیشتر معتقدم تا دکترهای خیلی مسن به چند دلیل :خیلی از دکترای سن بالا خودشون رو به روز نمی کنن ولی دکترای جوون و جویای نام برای تکنیک های جدید  و مطرح کردن خودشون تلاش می کنن و اینکه بعضی از دکترای سن بالا وحتی مطرح عمل هاشون رو به دیگران می سپرن منظورم این نیست که با یه دکتر بی تجربه و کم سن عمل کنید ولی نباید با عدد و سن انتخاب کنید مثلا دکتر خودِ من فقط ۳ سال ازم بزرگتر بود و متولد ۵۷ بودن ولی میزان کارها و عمل هاشون قابل قبول بود .امیدوارم همگی روزهایی خوبی در پیش رو داشته باشید.

منم دقيقا همين مشكلو دارم عين شما، تو عكس هم بيشتره تا تو اينه

آقا نوید من دقیق میدونم شما چی میگین ولی بیاید قبول کنیم وااااااقعااااا از بینی های قبلیمون بهتره. من با همه نارضایتی هام به هیچ وجه حاضر نیستم حتی یه لحظه بینی قبلیمو داشته باشم. اینکه میگین خنده تون مصنوعی شده به نظرم کاملا طبیعیه. وقتی بی حسی بینی رفع بشه خنده هم به حالت قبل برمیگرده. من هنوزم لب بالامو زیاد تکون نمیدم چون حس کشیده شدن بینیمو دارم پس در نتیجه نمیتونم راحت بخندم و خندم مصنوعی به نظر میاد و فک میکنم این وضعیت موقتیه. اون حالت کج و کوله بودنم امیدوارم هر چقدر ورما کمتر بشن ما راضی تر بشیم یا حداقل اینکه عادت کنیم و بیخیال باشیم. شاید همین ورما باعث میشن بینی غیر قرینه باشه چون ورما مساوی نمیخوابه

آینه هم به نظرم دروغ میگه😂 من سوراخایه بینیمو توو آینه نگاه میکنم کامل قرینه و هم اندازس عکس که میگیرم به طرز عجیب و واضحی غیر قرینس😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا نوید خدایی خوب شده بینیتون 

فقط به نظرم نوکش و تیغه سمت. چپ ورم داره ک به مرور میره

در کل خیلی خوب شدین لذت ببرید  دنبال ایراد نگردید 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
آقای نوید بینی تون یه بینی مردونه و طبیعی از کار در اومده من به طور کلی مشکل خاصی نمی بینم اگر منظور ...

آخ آخ من چقدر این مشکلو دارم😐 یکی میگه خوب شده میگم وااااای نههههه اینجاشو ببین اینجوریه اونجاشو ببین گنده است بعد طرف میگه ااا نگفته بودی من نمیفهمیدم. بیشتر مردم اینقدر دقیق به بینی هامون نگاه نمیکنن اصلا

آمین جان فقط یه سوال شما بینیت تا چند ماه تغییر میکرد؟ من الان 3 ماه شده باز تغییر میکنه؟

من عکس میگیرم پره های بینیم یکیش ورمش بیشتره تو اینه میبینم یکیه😂😂😂 

عکس خصوصا سلفی اصلا دقیق نیست  من فکر می کنم آینه به واقعیت نزدیکترِ ولی بیشتر منظورم زوم  کردن هست طبعا بقیه اونقدرا از نزدیک روی بینی زوم نمی کنن و کلیت رو می بینن.

آقا نوید من دقیق میدونم شما چی میگین ولی بیاید قبول کنیم وااااااقعااااا از بینی های قبلیمون بهتره. م ...

اميدوارم، ممنون از دلداري

در مورد سوراخ دقيقا همينه تو عكس كج ميشه تو اينه اوكيه

ولی به نظر من آینه درست تره. شاید هم اشتباه میکنم

نه برعکسه من عکاسم قشنگ تو عکسام حس میکنم این چیزا رو 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
آخ آخ من چقدر این مشکلو دارم😐 یکی میگه خوب شده میگم وااااای نههههه اینجاشو ببین اینجوریه اونجاشو بب ...

والا منو كه هيشكي نفهميد، جالب اينجا عمه و غيره نفهميدن اصلا چون من نگفته بودم چند ماهم نديده بودمشون

فقط عروس عموي مادرم گفت من حس ميكنم قيافت عوض شده، لاغر شدي؟!😂شايدم ريشت بلند شده😂

در كل هيشكي نميفهمه اگه نگم،

آخ آخ من چقدر این مشکلو دارم😐 یکی میگه خوب شده میگم وااااای نههههه اینجاشو ببین اینجوریه اونجاشو بب ...

عزیزم دقیقا همینه که می گی هیچ کس اونقدر دقیق نگاه نمی کنه اشتباهِ که آدم تغییر مثبت و تاثیر خوبی که روکل چهره ایجاد شده رو رها کنه بره دنبال چیزای کوچیک ،من فکر می کنم تا ۶ ماه بینی کاملا جا افتاد البته من کلا پر روم نبودم ولی با این حال بعدا متوجه شدم تا ۳ ماه حتی صورتم هم مقداری ورم داشت طوری که خودم حس می کردم حالت صورتم تغییر کرده .