2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز مطب دکتر کوچک زاده بودم 

هزینه مشاوره ۲۰ هزارتومن گرفت که من اونجا متوجه شدم از کسایی هم که با دکتر عمل داشتن این هزینه گرفته میشه مثلا برای برداشتن گچ ۲۰ تومن بخیه کشیدن ۲۰ تومن😐که واقعا زد ‌تو ذوقم چون به نظرم دکتر باید حداقل مراجعه کنندگانشو بعداز عمل ساپورت کنه از این نظر

کار دکتر کلا سبکش طبیعیه اون چیزی که خودش صلاح بدونه و 

به نظر مریضم زیاد اهمیت نمیده چون متعقده اگر به حرف مریض گوش بده بعداز عمل مشکلاتش تا ۳۰درصد بیشتر میشه

کلا کسایی که پیشش عمل کردنم راضی بودن 

اما اونجا متوجه شدم که دکتر کورتون میزنن ازشم پرسیدم گفت نه بابا چیزی نیست کم میزنیم بدن متوجه نشه😐

ویکی دیگه از خانومام اونجا وسط بینیش فرو رفتگی ایجاد شده بود که امد با امپول پرش کرد

هزینشم ۸تا۹ تومن هستش کلا

کلا خیلی روش حساب باز میکردم که اصلا خوشم نیومد

بچها دکتر که کارش نیمه فانتزی قوس دار و کوچیک کنه بهم معرفی کنید

خسته شدم 😟

اینجا کسی دکتر جواد خالقی  رو میشناسه با کاراش آشنا هست آیا،گزینه جدید پیدا کردم😁

ایشون از گزینه های منم بودن ولی چون عکس تمام رخ خیلی کم هست تو پیجشون فعلا نتونستم تصمیم بگیرم,چون شهرستانم مطب هم نرفتم

هزینه رو هم سوال کردم گفتن روتین 10 تا 12

گوشتی و ترمیمی 13 تا 15

اگه شما تونستین مطب برین لطفا اینجا بگین نظرتونو

ميشه لطفا نظرتونو بگين؟ من خودم از دماغم متنفرم، متنفففففرررررررر،  خنديدنم هم مصنوعي شده، اصن ...

به نظرم شما به شددددددت دچار وسواس شدین و واقعا به نظر من هیییچ ایرادی تو بینیتون نیس بلکه خیلی بهتر هم شدین و به چهره تون هم خیلی میاد

یکم واقع بین باشین

این کج و کولگیو من نه تو بینی شما متوجه شدم نه خانم تو بینی میم

فقط و فقط وسواس بیش از حد دارین

به نظرم باید واقعا راضی باشین

ایشون از گزینه های منم بودن ولی چون عکس تمام رخ خیلی کم هست تو پیجشون فعلا نتونستم تصمیم بگیرم,چون ش ...

پس واجب شد برم از نزدیک ببینم

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
ميشه لطفا نظرتونو بگين؟ من خودم از دماغم متنفرم، متنفففففرررررررر،  خنديدنم هم مصنوعي شده، اصن ...

بنظر من بینی قبل از جراح تون بهتر بود(البته من کلا عمل جراحی بینی رو برای آقایون نمی پسندم) اما عکس تونو به همسرم نشون دادم گفت خیلی خوب شده،ببخشید اینقدر با صراحت گفتم

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

خوبه دماغتون اون کجی هم با رفتن ورمها کمتر میشه آقا نکید تقریبا هر دماغی یکم کجی خواهد داشت

آقا نوید به نظر من که بینی تون عاااااالی شده. رخش که معرکه س. خیییییلی طبیعی و عالیه. یعنی ازین اقایونی که بینیاشون قوس دارو سربالاس وافعا مورمورم میشه.

رختونم همینطور من چندین باررررر نگاه کردم هربارم نگاه کردم هیچ کجی ای ندیدم.

اقا نوید عزیزززز باور کنید وسواس گرفتید. که البته برای شما که با اون وسواس و دقت عمل دنبال دکتر بودید و تحلیل میکردید کاراشونو بعید نیست این حساسیت ها که قطعا با عوارض بیهوشی همراه شده  و باعث شده انقدر حساس بشید.

راجب این هم که میگید مصنوعی شده یعنی واقعا ازین طبیعی تر و تر تمیز تر نمیتونست باشه یه بینی. اینم بخاطر اینه که سی و خورده ای سال خودتونو با اون بینی دیدین و الان پذیرش چهره جدید براتون سخته. وگرنه منه بیننده حس بدی به چهره و بینی تون که ندارم هیچ بلکه واقعا از این چیزی که میبینم واقعا به عنوان به کار تمیز و طبیعی خوشم میاد.

امیدوارم بتونید ذهنتون رو کلا از این مسئله منحرف کنید و به کارهای مهم زندگی تون برسید اونوقت یه روز به خودتون میاید میبینید همه چیز اوکیه و بیخود خودتون رو این مدت عذاب دادید.

بچه هامنم عمل کردم اعصاب مصابم به هم ریخت حواستون به من باشه ها خدایی☺☺☺

مطب گردی 

آقای نوید بینی تون یه بینی مردونه و طبیعی از کار در اومده من به طور کلی مشکل خاصی نمی بینم اگر منظور از فرو رفتگی کنار تیغه ست دقت کنید بینی خودتون قبل از عمل این حالت رو داشته من یک چیزی شنیدم که درست و غلطش رو مطمئن نیستم ولی می گن توی عمل تیغه رو صاف می کنن ولی فقط از کنار از یه طرف فیکس می شه و اون طرف مقابل نه ،ظاهر اون فرو رفتگی هم شبیه اثر انگشت روی خمیرِ وقتی که یه خورده فشار می دی اگر خودتون نگید کسی اصلا متوجه نمی شه حتی تو عکس هم من مطمئن نیستم کدوم سمته به نظرم شما بیشتر با چهره تون غریبی می کنید که خب تا حدی هم طبیعی هست من عکس های اوایل عمل رو که می بینم حس می کنم  تا ۳ ماه صورتم ورم داشته حالت لبخند هم ممکنه تا حدودی به خاطر نوک بینی تون باشه من خودم گاهی یه حالت کشش زیر کلوملا حس می کردم که بعد ازچند ماه رفع می شه.یادتون باشه جلوی دیگران از بینی تون بد نگید چون هی دقت می کنن سه تا ایراد نداشته  هم اونا می گذارن و روی اعتماد به نفس تاثیر منفی می گذاره واقعا چیزی که بقیه می بینن مثل حالتی که شما با مقداری فاصله از آینه می بینید نه صورتتون مصنوعی شده و نه بینی تون ایرادی داره به تغییرتون با دید مثبت نگاه کنید .من خودم بعد از ۶ ،۷ سال تحقیق سال ۹۵ عمل کردم و این حال امروز شما رو کاملا درک می کنم نگران نباش این احساس شما طبیعی هست و کم کم از بین می ره