2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095506 بازدید | 66697 پست

من با خیلی ها راجع به میلانی صحبت کردم. دایرکت دادن له مریضاش. واقعا همه راضی بودن. قضیه کورتون رو هم میمرسیدم. یکی گفت یه بار زد اونم عضلانی. گفت با خواهرم دوتایی عمل کردین عوساشم دیدن خوب و متقارن بودن. گفت انقدر مطب گردی کردیم که تا رسیدیم به میلانی. همه هم تاکید به اخلاق خوب دکتر داشتن. من وقت عملم 29 ابانه. انشالله کنسلی پیش بیاد برم توی نوبت شهریورشون. هفته دیگه عکس و ازمایشارو انجام میدم. قرار بود 17 ام برم مطب ابیانه. ولی شاید نرفتم. بچه کوچیک دارم اذبت میشم. دلم رو میدم به میلانی. دکتر اول و آخری که دیدمش😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من می خواستم برم پیش دکتر صحراییان. ولی به خاطر همین موضوع شک دارم. چون کاملا واضحه که عملاش کار چند ...

اخه دکتری با این مهااااررررت که ۵ تا از فامیل ما پیشش عمل کردن اونم چند سال پیش که روشها قدیمی تر بود و بینی اینا بسیااااار عالی شده حالا خیلی خراب میکنه و شاکی داره.و تو اینستا شنیدم خودش نیس

چشم به راه...
منم رفتم پیش مسعود راستکاری.وقت عمل بذارم؟چطوریه؟ حوصله مطب گردی ندارم،کیا میشناسنش؟ چطوره؟ تنفس مشک ...

مسعود راستکاری.؟ اینستا پر از خرابکاریاشه . اجازه بده  یه پیجو بهت میدم برو ببین شکایاتو ازش

چشم به راه...
من با خیلی ها راجع به میلانی صحبت کردم. دایرکت دادن له مریضاش. واقعا همه راضی بودن. قضیه کورتون رو ه ...

عزیزم دکتر میلانی خیلیییی خوش اخلاق و با پرستیژه.اصلا باهاش حرف میزنی خداییش تخصص از سر و کله ش میریزه.من حقیقتا فقط ترسیدم بینی منو که گوشتیه و ارتفاعش زیاااده کم نکنه.اصطلاحا پروجکشن زیاده.اخه گف فقط دو میل کم میکنه.و چند تا گوشتی ازش دیدم تو مطبش سه یا چهارتا راستش کوچیک نشده بودن.حتی یکی یک سال بود یکی شش ماه بود عمل کرده بود....این شد ترسیدم ارتفاع بینیم رو زیاد جمع و جور نکنه چون توضیحات خاصی میداد که بینی گوشتیو نمیشه کاریش کرد زیاد و فلان

چشم به راه...
من با خیلی ها راجع به میلانی صحبت کردم. دایرکت دادن له مریضاش. واقعا همه راضی بودن. قضیه کورتون رو ه ...

سلام عزیزم.برا وقت ویزیت هم خیلی دیر وقت میدن دکتر میلانی یا نه؟؟ بعد شما چرا از چند ماه قبل آزمایشات میخای انجام بدی؟؟ چون فکر کنم باید ی ماه قبل عمل باشه حداکثر

عزیزم دکتر میلانی خیلیییی خوش اخلاق و با پرستیژه.اصلا باهاش حرف میزنی خداییش تخصص از سر و کله ش میری ...

یعنی براتون طراحی نکرد ببینید چطور میشه؟؟ ولی من باید حتما حضوری برم پیششون میترسم چندماه منتطر بمونم برا عمل بعد برم ویزیت نپسندم .البته من یجورایی برا انتخاب دکتر دستم بسته است مجبورم به ی دکتر باتحربه که حتما گوش حلق وبینی باشه وپولیپ هم عمل کنه جراحی کنم خیلی وقته پرس وجو میکنم فکر نکنم بهتر از دکتر میلانی پیدا کنم آخه فقط زیبایی نیس مال من 

سلام دوستان من نه روزه بینیمو عمل کردم خیلی ورم داره روش صافه و قوس نداره دکترم گفت اولش صافه بعد دوسه ماه قوسش معلوم میشه درسته؟؟پره ها و تنفس و اینا مشکلی ندارم فقط دوس داشتم قوسش معلوم باشه

این عکسه روز برداشتن اتله یعنی هفت روز بعد عمل...الان ورمش بهتر شده چون امپولم زدم ولی قوسش نمیدونم بعدا معلوم میشه یانه....بعد اینکه به نظرتون بینیم سربالایی هست؟؟من سربالایی گفته بودم بهش

سلام بچه ها خُبین😁دماغاتون چاقه 😁👃🏻

بچه ها ازمایش رو همون ماه باید انجام بدید مگه مشکوک باشید به کم خونی ک بخواید زودتر انجام بدید.

من ده روز قبل عملم سیتی و ازمایشو انجام دادم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.