در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها بینی من بالاش قوز داره پایینش هم گوشتی خیلی هم بزرگه چندبار تصمیم گرفتم عمل کنم باز پشیمون شدم ولی میخوام تا تهران هستم دیگه دل بزنم به دریا و عمل کنم چند تا دکتر مد نظرمه قارونی بصام میلانی رجاییان حسین نژاد متاسفانه چون بچه کوچیک دارم اصلا مطب گردی نمی تونم بکنم خواهشا راهنمایی کنید
منم از کاراش خوشم نیومد تو پیجش نمیدونم چجوری انقد سرش شلوغه جراح پلاستیکم هست گوش حلق بینی ...
من به یکی از دوستاش گفتم این کارو میکنه نه گفت اره و نه گفت نه سرشو تکون داد. خوب اگه نبود که با قاطعیت میگفت نیست.دوستشه دیگه شدیدا دفاع میکرد.مسعود صحراییان هم همینطوره
سلام دوستان .واقعا دکتر میلانی کوچیک نمیکنه ؟؟ من بینی م بزرگه میخام حتما کوچیک بشه البته فقط قسمت نوک بینی م بزرگه وافتاده وگرنه بالای بینی م استخوانی وباریک تقریبا.ولی عکسهای پیجش که انگار کوچیک میکنه 🤔
من به یکی از دوستاش گفتم این کارو میکنه نه گفت اره و نه گفت نه سرشو تکون داد. خوب اگه نبود که ...
من می خواستم برم پیش دکتر صحراییان. ولی به خاطر همین موضوع شک دارم. چون کاملا واضحه که عملاش کار چند نفره. بعضی کارهاش در حد فوق العاده ن. بعضی ها هیچ چنگی به دل نمی زنن. خب این همه تفاوت مشخصه که کار یه نفر نیست دیگه.
شما از کی شنیدین که می ده دست شاگرداش؟
گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری
دکترای دیگه نرفتی؟؟ خوب تا اون موقع چندتا دکتر دیگم برو. نمونه هاش چجوری بودن؟؟ من پارسال وقت مشاوره ...
من زیاد مطب گردی کردم حتی شمال هم رفتم🙈 تا رسیدم به محبی البته هنوز صد درصد نیست ،ولی رفتم مطب با چند نفر صحبت کردم بنظرم خوب بودن ولی دو نفر اومده بودن که روی بینی شون یه استخون اضافه آورده بود ولی فرم بینی شون خوب بود☹