2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

zm1359 , پگاه15،ان شاءاله هر چی خیره اتفاق بیفته.انتخاب بین دکترهایی که کارشون نزدیک بهم هست سخت ه.به نظرم یه مقدار قسمت و شانس هم دخیل هست.چه چیزی نظرت رو جلب میکنه یه چیزی دلت رو میزنه و انتخاب میکنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه سخت شده انتخاب.اینجاست که دیگه باید دل به دریا زد😊

وقتی میخوای بین دو تا دکتر یکی را انتخاب کنی خیلی سخته.به نظرم هر کدام حس بهتری بهت میده را باید بری.من خودم صفحات دکترهای مختلفی را نگاه میکردم،باور میکنین باید انتظار خودمون بیاد پایین و گرنه بینی هایی که خودشون خوبن بعد عمل قشنگترن و اونایی که بد نیستن بعد از عمل هم چند درصدی بهتر میشه و از اول خودش بهتر میشه ولی عالی نمیشه...

zm1359 , پگاه15،ان شاءاله هر چی خیره اتفاق بیفته.انتخاب بین دکترهایی که کارشون نزدیک بهم هست سخت ه.ب ...

ممنون شازده ۹۴ عزیزم

من از بیماران دکتر قارونی پرسیدم گفتن همون روز تامپون را در میارن بعد مرخص میکنن.

دکتر ابیانه که فکر کنم تامپون میزاره. قارونی چطور؟ 

خانم zm1359، درست میگن.داداشم دو روز بعد از عمل تامپون رو درآورد وگفت تنفسش خوب شده چون انحراف داشت.بعدش دکتر گفته بودتامپون را دربیارم دوباره ورم میکنه از تو،بعد از چند روز ورم ش میخوابه... دکتر قارونی همون روز تو بیمارستان تامپون را درمیاره.تو مطبش بیمارهایی که اومدن گچ را دربیارن،از پایین چسبشون یه مقدار کثیف ه انگار،خون روشه.چون تامپون ندارن 

بین دکتر قارونی و یحیوی و ابیانه کدومشون پره بینی رو بهتر جمع می کنن من همه مشکلم با پره بینی هست

سبک کار دکتر یحیوی فرق میکنه با اون دو تا.البته من مطبش نرفتم ولی از روی عکس و نظرات کاربرا میگم.

یعنی تامپون باشه خوبه یا نباشه؟ چون کشیدن تامپون هم شنیدم درد داره

تو نتیجه نهایی اثری نداره،واسه جلوگیری از خونریزی بینی هست.به سبک کار دکتر افتاده.وقتی میکشن اون رو راحت تر میتونی نفس بکشی ولی فک کنم درد آنچنانی نداره یه حس ه ناخوشایند هستش انگار

دکتر کوچکزاده هم تامپون میذاره گفت تامپون خیلی مطمئنتره و خطر خونریزی شبانه رو میاره پایین.کم ریسکترین روشه.

یکی از مریضای دکتر شهرجردی میگفت که یه هفته تامپون داشته.مگه میشه🙄🤔

ولی هنوز دکتری انتخاب نکردم چون شهرستان هستم نمیتونم برم مطب گردی ولی اینجا میام نظر ها رو میخونم باز گیج میشم🤕خانم گلی با ابیانه عمل کرده بود راضی بود کاش باز بیاد بگه الان ورم بینیش خوابیده یا نه