2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095471 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای خدا روشکر جواب دادین امکانش هست عکس بینیتون برام بفرستین؟ چندروز کبودی و ورم داشتین؟ لطفا اگ ...

من اصلا کبودی نداشتم ولی ورم زیاد داشتم اونم تا یه هفته بود عزیزم شمارتو یا ایدیتو واسم بفرس بدم ادمین اد کنه 

بهترین اتفاق زندگی من♥️

سلام. دوستان کسی با دکتر بشارتی عمل کرده؟ هر کی نظری داره میشه بگه 

من موقع مطب گردیم رفتم پیشش. بینی رو ک نتونه عمل کنه خیلی ناامید میکنه من یه نمونه کار خراب دیدم ازش و بعدا شنیدم ک کار خراب زیاد داره به جز دوتا منشی های خودش بینی های دیگش خیلی خیلی معمولی بود 

بهترین اتفاق زندگی من♥️

سلام دوستای گلم میخواستم نظرتونو راجع به این چندتادکتر بدونم کدوم بهتره؟ من بینیم تقریبا گوشتی غضروفی هست دوست دارم باریک بشه و نیمه فانتزی هزینه هم نمیخوام بیشتراز هفت تومن بشه

از بین دکتر میلانی و برادران و جهاندیده و غلامرضااحمدی وجمشیدی و بنیادی کدومو پیششنهاد مینین؟

سلام دوستای گلم میخواستم نظرتونو راجع به این چندتادکتر بدونم کدوم بهتره؟ من بینیم تقریبا گوشتی غضروف ...

من بینیم گوشتی بود الان سه ماهه ک با غلامرضا احمدی عمل کردم بینیم تقریبا نیم فانتزی و عالی شده من ک خیلی عوض شدم و راضی ام و اینکه دکتر اصلا کارخراب نداره

بهترین اتفاق زندگی من♥️

من بینیم گوشتی بود الان سه ماهه ک با غلامرضا احمدی عمل کردم بینیم تقریبا نیم فانتزی و عالی شده من ک ...

سلام.خوشحالم از اینکه از فرم بینی تون راضی هستین.پره های بینی تون رو باز کرده؟من طبیعی دوس دارم(البته بزرگ نباشه) و سربالا هم نباشه.به نظرتون واسه من خوبه؟شما که عمل کردین چیزی به نظرتون میاد که ما تازه میخوایم عمل کنیم به دکتر بگیم؟عکس چی نمیتونین بزارین؟ و لطف کنین من رو هم اد کنید.این آی دی ام:Radinkian@