2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست

دوستاي گل سلام. ميشه لطفا در مورد دكتر بهزاد عابدين؟ سماواتي فرد؟ آرش حقيقي (كرج) اگه اطلاعاتي داريد بفرماييد؟؟ من تاپيكو دارم ميام جلو ولي فعلا به اين اسامي نرسيدم و البته در مورد مجلسي هم اگه ميدونيد ممنون ميشم بگيد.

دوستان براي آقا ميخوام ضمن اينكه بينيش كج هست وگرنه خيلي بزرگ نيست كدوم دكتر خوب بيني هارو صاف ميكنه ؟

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم اره ایشون اصلا اهل تبلیغ کردن نیستن من خودم ازشون پرسیدم گفتن نمونه کار و تبلیغ من مریضام میتو ...

سلام خوبید
من پیاماتون تو تایپیک جراحی بینی خوندم شما الان از جراحی با دکتراحمدی رضایت دارید؟

منم برای دومین بار ایشالا چهارشنبه میرم مطب غلامرضا احمدی تا واسم عکس و ازمایش بنویسه و باهاش اوکی ک ...

سلام خوبید
من پیاماتون تو تایپیک جراحی بینی خوندم شما الان از جراحی با دکتراحمدی رضایت دارید؟

عمل من 30م اردیبهشت با دکتر مفرد_کرج دیروز ساعت 7 رسیدیم کلینیک مهرگان(میدان شهدا خیابان بهار کوچه ط ...

سلام عزیزم اگه هنوز عضو نی نی سایتی میخاستم ببینم کار دکتر مفرد چه طوره من نمونه کارای اینستاشو دوست داشتم ولی میگن کار خراب زیاد داره .ممنون میشم راهنمایی کنی؟

منم برای دومین بار ایشالا چهارشنبه میرم مطب غلامرضا احمدی تا واسم عکس و ازمایش بنویسه و باهاش اوکی ک ...

سلام. شما با احمدی عمل کردی؟؟ راضی هستی؟؟ فرمشو خوشگل دزآورده ؟ من دوبار رفتم باهاش مشورت کردم. گفت به پره هام دست نمیزنه. و این باعث شد تردید کنم با این دکتر عمل کنم!

سلام خوبید من پیاماتون تو تایپیک جراحی بینی خوندم شما الان از جراحی با دکتراحمدی رضایت دارید؟

سلام  عزیزم بعله من الان سه ماهه با دکتر احمدی عمل کردم و کاملا راضی ام و هیچ مشکلی ندارم 

بهترین اتفاق زندگی من♥️

سلام  عزیزم بعله من الان سه ماهه با دکتر احمدی عمل کردم و کاملا راضی ام و هیچ مشکلی ندارم

وااای خدا روشکر جواب دادین امکانش هست عکس بینیتون برام بفرستین؟

چندروز کبودی و ورم داشتین؟

لطفا اگر گروه تلگ رام داری منو ادد کن ممنونتم❤