2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094494 بازدید | 66696 پست

[QUOTE=56891048]بعله منظورم رضا ساریخانی ولی مطبش رفتم پشیمون شدم  رفتم مطب دکتر ابراهیم شهسواری ازم 50 تومن ب ...[/QUOT

یکی از فامیلامون پیش ساریخانی عمل کرده چند سال پیش بينيش خوب شده ولی خب صداش یکم تو دماغی شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزان

میخواستم از قدیمی های این تاپیک که حقی به گردن ما دارن بپرسم دکتر سجادیان کارش چطوره؟کسائیکه باهاش عمل کردن ازش راضی هستن؟

جوکر,مائده,مهسا,رایا,رسپیناو...

آقای مانی شما نظرتون در موردش چیه؟

من واقعیتش نتونستم بهش اعتماد کنم، چون اصلا حس اعتماد رو بهم نداد و بهم گفت اگر از 20 نمره بینی تو 1 ...

به من هم دقیقا همین ها رو گفتن و خوب به نظرم منطقی اومد چون اولا که 5نمره توی زیبایی خیلی زیاده و درضمن دکتر اول میگن 5نمره ولی واقعیت بیشتر از این ها بالا میبرن.بعد خیلی واسشون تنفس مهمه، خیلی زیاد و این خیلی مهم بود واسه من. البته که من از مطالعه ی این تاپیک اینجوری دستم اومد که دکتر قارونی و دکتر ابیانه کاملا برابر، از نظر شخصیتی و کاری و رضایت بیماراشون. 

ایشالا که در نهایت هم راضی باشیم و راضی بمونیم ❤

دوستان نظراتتون رو درمورد دکتر قارونی میگید؟ کسایی که رفتن مطبش یا نمونه کاراشو از نزدیک دیدن، به جز ...

بله عزیزم در واقعیت هم همینه و حتی بهتر از اینه. 

اگه همون عکس های اینستاگرام هم دقت کنی از معدود دکترهایی هستن که عکس از روبرو از بیمار زیاد گذاشتن، چون روبرو مهم ترین زاویه ست و همون خوب باشه، نشون میده کار دکتر درسته.

سلام

دوستان منم در مورد دكتر سجاديان ميخواستم نظرتونو بپرسم ممنون ميشم نظراتتونو بگين

من بينيم پوستش نازكه انحراف تيغه هم دارم ، دكتر گفت خيلي جزيي شايد عدم تقارن بعدا داشته باشي تو تيغه

سلام دوستان من دوروز دیگه وقت عمل دارم بیمارستان خصوصی اریا دکتر فقیه عبادی برام دعاکنید

ایشالا که عالی پیش میره همه چی. خیلی عمل ساده ایه نگران نباش. من از بیهوشی میترسیدم ولی خیلی هم بهم خوش گذشت تو بیهوشی😂😂