2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
کلا دکترایی که بسته عمل می کنن کمترین دستکاری روی بینی دارن و طبیعی ترین بینی بعضی از دکترا میگن منسوخ شده بعضیا هنوز بسته عمل میکنن و مریضا راضیند نمی دونم والا دکترا هم کار همدیگه رو قبول ندارن
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

sara: قبل از عمل دیده بودم کاراشو چون خیلی دنبال طبیعی بودم به دلم نشسته بود ترمیمی نمی دونستم کار می کنه دکتر سازگار خیلی می گن ترمیمش خوبه و همه از عمل اول و ترمیمش راضیند اما نمونه ترمیم ندیدم ازش من واسه مشاوره قبل از عمل پیشش رفته بودم چون نمونه عمل اولش فوق العاده طبیعی دیده بودم خیلی از خود متشکره ازش پرسیده بودم چند درصد ممکنه به ترمیم برسم؟ عصبانی شد بود گف نمی دونی انکار پیش کی اومدی!!! نمی دونم چرا از عمل باش پشیمون شدم من فعلا تو لیست ترمیم سازگار هس تا خدا چی بخاد
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
مرضی من ایران نیستم الان واقعا نمیتونم برم مطبارو بگردم اگه دکتر خوب پیدا کردی اینجا نویس من میخام نوک بینیم بیاد پایینتر سوراخای بینیم قرینه نیست پهنای استخون بینیم خیلی زیاده اونم درست بشه خلاصه یه عمل کامل دارم
اتفاقا به نظر من تنها چیزی که واسه عمل مهم نیست اخلاق دکتره این دکتر رجایی خوک قبل عملش همش بهم میگفت دخترم انقد مهربون بود ولی بعد عملش شد مثل سگ هم خودش هم منشی نجسش
بچه ها من بعد عمل حس بویاییم برگشته،واقعا خوش حالم آخه دو سه سالی میشه بویایی نداشتم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
کتانه جون تهران نیستم هنوز با نادریان ویزیت نشدم ولی میخوام برم مطبش حتما بینیم نه اتفاقا چون اصلا پرکار نیست که بخوان تغییر محسوسی روش انجام بدن که به چشم بیاد و تغییر کنم بخاطر همین انگار زیاد مشتاق نیستن دکتراخخخخ.. خیلی هم دلشون بخواد من بینیم کوتاهه و خودش سربالاست که دیگه نباید سربالا شه فاصله لب تا بینیم زیاد میشه.. بالاش استخونی فقط نوکش گردالی با غضروفا بزرگه که رو مخمه و توعکسا بد میشه دوست ندارم ..سوراخا بزرگ ،ارتفاع زیاد ،میخوام اینا رفع شه و کوچیک و نسبتا ظریف شه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
بهار جان نه من نرفتم مطب فقط با وبگردی زیاد تا الان دیدم از همه کمتر ناراضی داشته شاید2-3 نفر و اونایی که اصلا امید نداشتن بینیشون خوب از اب دراد همه تقریبا راضین بینی من هم که عیب کم نداره باید یه دکتر ماهر برم 90 درصد اطمینان دارم خوب میشه
sheyda1362 نمیدونم والا ولی من به نظرم تحقیقی که کردم دیدم ناراضی زیاد داشته یکی تو همین سایت 2و3 صفحه قبل خیلی از کارش بد میگفت ، چون منم میخواستم برم پیشش مشاوره ولی پشیمون شدم
فرشته نجاتم عشقم بود