2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
سلام خاستم بگم دکتر یزدانفر هم دکتر بسسیار خوبیه من ٦ ماه بینیمو عمل کردم بینیم واقعن خوب شده طبیعى طبیعى هیچکس نمیفهه عمل کردم البته دکتر یزدانفر واسه کسایی خوبه که بینى طبیعى میخان
سلام دوستان خوبین؟ چند روزه خیلی تو پیجای اینستا و سایت ها میگردم و نظرات رو میخونم یه بنده خدایی چنتا دکتر خوب گفته بود میگم اسماشونو دوس داشتین برین امتحان کنین کاراشو ببینید: کلانتر هرمزی - منافی - امیری زاد - خشایار احمدی - محبوبی راد هم ک همه ازش بد نوشتن توی پیج جراحی زیبایی تو پیج خودش همه راضین و اصلا یه ناراضی نیستش خیلی عجیب بود برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطمه جون میدونم توی پیج جراحی زیبایی هزارتا نمونه خراب ازش گذاشتن ولی من که تو پیج خودش سرچ کردم مورد بدی ندیدم یعنی از نظر من زیبا نبود ولی همه راضی بودن از عملشون. یکی هم نوشته بود چرا این همه میخوان خرابتون کنن شکایت نمیکنید؟
ادم میمونه والا با این سایتا چمیدونم همین نی نی سایتم من خوندم هنگ کردم فقط از چند تا دکتر معروف حرف میزنن این همه دکتر تو تهرانه اینجا فقط خلاصه شده تو پنج شش تا دکتر من که کلا از عمل پشیمون شدم
خودت گفتی بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را یا رب یا رب یا رب
سلام اناکارنینا من یه ماه قبل رفتم مطب دکتر نادریان و نمونه ها دیدم.خب شما گفتی نوک گرد دوس نداری که نوک بینیا نادریان بیشتر گرد البته اگه بگی حتمن بهش توجه میکنه.ارتفاع نوک بینی نادریان کم میکنه بگی ولی ارتفاع تیغه بینی نه چون خیلی قوس نمیده و بین دو چشم گود نمیکنه.پهنا تیغه بینی هم خیلیا میگن پهن عمل میکنه ولی به نظر من متناسب و اگه باریک بشه نه امروزی میشه نه قشنگ. زیتون جون چطوری.اتفاقن به نظر من اینکه اسم چند تا دکتر همش مطرح بشه خیلی بهتره چون تقریبن به عنوان دکترا کم ریسک شناخته شدن بهتر از اینه که مثل این دوستمون که با دکتری که من نشنیدم اسمش اینجا عمل کردن و الان ناراضی هستن.
عکس بینی صفحه 1709
ادم میمونه والا با این سایتا چمیدونم همین نی نی سایتم من خوندم هنگ کردم فقط از چند تا دکتر معروف حرف میزنن این همه دکتر تو تهرانه اینجا فقط خلاصه شده تو پنج شش تا دکتر من که کلا از عمل پشیمون شدم
خودت گفتی بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را یا رب یا رب یا رب
marzi khanoomو کتانه جون اگه روزی که مریضها میان مطب نادریان با روزی که مشاوره میده فرق میکنه پس من چطوری نمونه حضوری ببینم .تو اینستاش هم عکس نمیذاره قبلا هم که اجازه نمیدادن بری مطبش بشینی نمونه ببینی ..الان رو دیگه نمیدونم ؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
کتانه جون منظورم ازینکه میگم گرد دوست ندارم نه اینکه تیز باشه چون من بینیم گوشتیه و سرش گردالی مطمئنا تیز نمیشه پس من میگم گرد نمیخوام ،یعنی نوک بینی جمع و جور بشه و ازین فرم اینقد تپلیش درآد چون به نظرم مثلا سجادیان همین فرم گرد بینی رو حفظ میکنه تو اکثر عکساش که دیدم و اینکه ارتفاع نوک بینی کم میکنه ولی تیغه نه ..اآخه چطوری ؟مگه نباید از بالای بینی کم بشه تا پایین بینی که یه شیب ملایم بگیره حالا چه با قوس چه بدونه قوس(اتفاقا من بینیم قوس نمیخواد چون قوس بده کوتاه میشه من خودش بینیم کوتاهه مگه یه قوس خیلی کم برا زیباییش فقط)...منظورمن از ارتفاع ،فاصله پره تا نوک بینی است که ذر سرتاسر بینی منظورمه نه فقط نوک بینی ممنون میشم عزیزم بیشتر برام بگی بدونم
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
آناکارنینا، نورا: دکتر نادریان الان می ذارن مطبش بشینی کاری ندارن من قبل از عید یک روز رفته بودم واسه نمونه دیدن یه روزم واسه مشاوره. روز مشاوره هم دو س تا نمونه بود پریسا و فاطمه: من به این نتیجه رسیدم کسی که با یه دکتری عمل کرده تو مطبش هیچ وقت نمیاد بگه ناراضیه جو بعضی مطبا واقعا سنگینه کلا دیدم که میگم طرف فس فس دماغش صدا میداده ازش پرسیدم مشکل تنفسی نداری گفته نه!!!!!! موقع نمونه دیدن از همه ور ورانداز کنید
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(