2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

sara جان نگران نباش اصلا آخه مطبش نرفتی نی نی سایت که اومده بودی می دونی تو یه روز هیچی از بینی معلوم نیست کلا 180 درجه تغییر خواهد کرد با هر کی که عمل کردی بعد هم کبودی رو نتیجه عمل که تاثیری نداره یکی ورم و کبودیش بیشتره یکی کمتر ببین اصلا نمک نخور حتی یه ذره آب کرفس چای سبز روزی چند بار بخور بعد هم کمپرس یخ هم حتما گذاشتی دیگه نذاشتی اگه همش می ذاشتی فکر کنم کمتر بود ورمت ولی در هر صورت نمی مونه خوب می شه مطمئن باش بعد هم غصه خوردن و نگرانی ورم رو بیشتر می کنه بی خیال باش دیگه عمل کردی رفت تموم شد
Sara جان منم تازه یه هفته س عمل کردم کبودیم خیلی کم بود ولی واقعا کلافه و خسته و پشیمون بودم!حتی گریه ام کردم کلی! ولی میگذره باید تحمل کنی! ورم و کبودی که علنا مشکلی نیس ولی سربالا بودن بینیت مطمئن باش حل میشه!من خاله هام عمل کرده بودن مثل خوک بودن ولی الان عالی شده مال خودمم خیلی بالاس دکی گفت دو سه درجه میاد پایین! صبور باش
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی
من توی شیراز با دکتر احمدرضا رجایی عمل کردم والان خیلی ناراضیم تنفسم صداداره حالت تهوع دارم اصلا نمیتونم نفس از بینی بکشم بوی بدی از بینیم حس میکنم خیلی تب داشتم و درد کشیدم
سسسسسسلام دوسسست جونا سال نو مبارک من چند بار سوال کردم صفحات قبل سوالاتمو پرسیدم ولی متاسسسسفانه انگاری کسی سوالات منو ندیده آیا دکتر ابیانه واسه بینی گوششتی گزینه خوبی؟* و اینکه بیشتر عملاش فانتزی یا نیمه فانتزی یا طبیعی؟؟؟؟؟و هزینه عملشو فکرکنم گفتن 5تومن درست؟** و اینکه نظرتون واسه دکتر شهریار یحیویی بگید کارای دکاریحویی چه مدلی؟؟؟؟ دکتر شهریار یحویی یا دکتر ابیانه کدام بهتر؟* بینی من استخونی گوشششتی......... و مدل طبیعی شششششیک دوست دارم... لطفاا لطفا راهنمایییییییییی کنید