2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112902 بازدید | 66720 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ﻋﻂﻴﻪ ﺟﺎﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﻭﻗﺘﻪ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺭﻭ ﻣﺪ ﻧﻆﺮ ﺩاﺭﻡ...ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻦ و ﭼﻮﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﺘﻪ ﺑﻪ ﺧﺸﺨﺎﺵ ﻣﻲ ﺫاﺭﻡ اﺣﺘﻤﺎﻟﺶ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺁﺧﺮﺵ ﻋﻤﻞ ﻧﻜﻨﻢ اﺻﻼ ﻣﻦ ﻣﻲ ﺧﻮاﻡ ﺗﺎﺑﺴﺘﻮﻥ ﻋﻤﻞ ﻛﻨﻢ ﻳﻌﻨﻲ اﺯ اﻭﻝ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﺭﻭ ﻣﻲ ﺧﻮاﺳﺘﻢ اﻵﻥ ﻣﺤﺒﻲ و ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ و ﺧﺪاﻛﺮﻣﻲ و ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﻣﻦ ﮔﻮﺷﺘﻴﻪ ﺑﻴﻨﻴﻢ ﺑﺎﻻﺵ اﺳﺘﺨﻮﻧﻲ ﺑﺒﻴﻦ ﺑﻴﻨﻲ ﻣﻦ ﺑﻴﺸﺘﺮ اﺯ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﺑﺪﻓﺮﻣﻪ اﺻﻂﻼﺣﺎ ﺑﺪﺭﻳﺨﺘﻪ ﺗﻮ ﻳﻚ ﻛﻠﻤﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﻛﻪ ﺭاﺣﺖ ﻣﻨﻆﻮﺭﻡ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﻲ...
چند وقت پیش یکیو دیدم که بینیش خیلی طبیعی و شیک و تمیز شده بود میگفت یه ماهه عمل کردم.قبلا بینیشو عمل کرده بود از نظر تنفسی هم میگفت مشکل داشته.رفته پیش ابیانه,ابیانه هم گفته بینیت خیلی تراشیده شده من دست نمیزنم.رفته بود تو کرج پیش دکتر علی اکبر رفیعی خودشم خیلی راضی بود.ولی دکترش متخصص جراحی عمومی و جراح زیباییه ولی خیلی از کارش تعریف میکرد.حالا موندم به ریسکش می ارزه که متخصص گوش حلق و بینی نباشه یا نه !!!!!!!!!!
عطیه جون شما که بینیت استخونیه با انحراف بیشتر تمرکزت به گوش و حلق و بینیا باشه به نظرم منم بینی قبلم انحراف داخلی و عدم تقارن ظاهری داشت زیاد محسوس نبود عدم تقارن بیرونیش ولی پیش یه متخصص فک و صورت رفتم بهم گفت
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
من الان چهار روز هست که از عملم میگرره راستش روزی که گچ و باز کردم صورتم کش اومد خخخخخخ... اخه ورم داشت و تپل بود... اما دیروز که چسبمو عوض کردم کلی تغییر کرده بود و ورمش کم شده بود امیدوارم تا یکی دوماه دیگه بهتر بشه در کل 50 درصد راضیم
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت