2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
فاطمه جان خودت یه ساعتیو بگو که عکس میزاری .... همه بیان اون ساعت ببینن ستاره جون این چه شوخی بود دوستت کرد؟! مطمینی شوخی بود اصن؟ آخه آدم به شوخی محکم میزنه به دماغه دوستش ؟؟؟ به نظر من زنگ بزن به دکترت بگو جریانو ..اگه لازم دید معاینت کنه ... به نظزم ارزششو داره یه بار دیگه از خوزستان بری تهران برای دماغت... به دوستتم یاد بده هر شوخی جالب و با مزه نیست ...شوخی شوخی جدی میشه...من که از دست دوستت حسابی عصبانیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکیبا جان کارای دکتر محبیو دیدم آره کارای تو اینستاش خیلی قشنگ بودن اصن یه لحظه به سرم زد عملم با دکتر کوچک زادرو کنسل کنم برم با این عمل کنم دکتر کوچک زاده که اصن هیچی باش نوبت داری یهو غیب میشه میره تا یکی دو هفته هم پیداش نمیشه به من که هنوز نوبت عمل نداده ...ولی فک نکنم تا ۲۸ مهر عمل بشم دلم میخواس قبل مهر عمل کنم
فاطمه جون مبارکه عزیزم ، تو این فیلم یکی مونده به آخر تو اینستا ی دکتر نیستی؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سلام به همه من رفتم دکتر و برگشتم امروز 21 امین روز عملم بود دکتر بسیار راضی بود. تعداد چسبها رو از 4 تا به 3 تا کاهش داد. بهم گفت تا 10 روز اینده چسب باید شبانه روز روی بینیت باشه و 10 روز بعدش فقط شبها و دیگه چسب لازم نیست. 1 دی هم میرم عکسهای اتلیه ایم رو میگیرم. گفت میتونی ورزشهاتو انجام بدی و برقصی.. با توپ هم کار نکنم که بینیم یه موقع ضربه نخوره.