2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست
باهات موافقم صد در صد ترمه جان,منم چند ساله بخاطر همین موضوع در مرحله تحقیق و مطب گردی موندم,,,خوشبحال اونایی که دکتر مورد اعتمادشونو پیدا کردن و راضی ان.
$استیکرهای متنوع و زیبا$http://sticker2nice.blogfa.com/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من دوشنبه تامپون هامو کشیدم. چند بارم در روز بینیم رو با سرم شستشو میدم. اما هنوزم نمیتونم از بینی نفس بکشم. بینیم مثل ادمی هست که تازه سرماخوردگیش خوب شده باشه. این طبیعی هست؟
سلام دوست جونا مامان تیام افردای که بینی گوشتی داشتن و با دکتر یحیوی عمل کردن آیا راضی بودن؟* دکتر یحیویی کارش طبیعی یا فانتزی یا نیمه فانتزی؟************** دوستان شما نظرتون واسه دکتر یحیویی بگید ایا واسه بینی های گوشتی دکتر یحویی مناسبه؟* ادرس و شماره مطب یحویی رو اگر دارید لطفا بزارید.
بچه ها من ٤ شنبه یه نفرو دیدم که بینیش تو گچ بود و سوراخای تا به تا داشت ، ممکنه بخاطر ورم باشه؟ مگه بینی ٣ روز بعد عملم تو گچ ورم میکنه؟! خیلی ناراحتم این اولین نمونه ی تا به تایی ک از دکترم میبینم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
درود بر همه دوستان خوب قدیمی و جدید بعد از مدت ها اومدم یه سر بزنم ببینم چه خبره؟! انشاءالله طی این هفته و هفته های آینده در خدمتتون چه در سایت چه در یاهو خواهم بود و اگر کسی سوالی داشته باشه در حد توانم و اطلاعاتم کمک خواهم کرد. امیدوارم حال همه خوب باشه شاد و موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید