2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
فاطمه جون اتفاقا سوراخ بینى من گرد بوده که دکتر خرابش کرده اینجورى شده، این یه عکس رو تونستم از قبل عملم پیدا کنم که سوراخ بینیم معلوم باشه ، من دختر خالم سوراخ بینیش خیلى زشت و مثلثى بود دکترش یجور درستش کرده گردو خیلى شیک شده بستگى به مهارت دکتر داره
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ستاره جون بینیت خوب شده فقط یکم پره سمت چپ پایین تره ورمت بره میزون تر میشه ولى رو هم رفته قشنگ و جم و جور شده مبارکت باشه عزیزم زیاد حساس نباش☺️
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
فاطمه جان بانو منیر بینى اولیش قلمى و استخونى بود دکتر اولش جورى عمل کرد که بینیش پهن شد منکه دیدم فکر کردم بینیش گوشتى بوده!! ولى الان دکتر علامه براش خوشگلش کرده ، اینو میگم بستگى به مهارت دکتر داره
فعلا دستکارى نکن خراب میشه بذار ٢ سال بگذره اگه ایراد دیگه داره مشخص بشه الان دست بزنى پشیمون میشى فعلا زوده واسه نظر دادن عزیزم😇
سلام دوستان عزیز تا حدودی از مطالب سری تاپیکهای عمل بینی را خوندم ممنون میشم اگر اطلاعاتی راجع به دکتر فرشید محبوبی راد دارید در اختیار من هم بگذارید .
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...