2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
میدونم با د. سامی عمل کردی من ترمیم ک خودم د . امیری رو انتخاب کردم چون کسی نمیتونه بینی بزرگ کوچیک میشه اما کوچیک بزرگ نمیشه . اگر جا داشته باشه انجام میده در غیر اینصورت ارجاع میده بقیه اما قطعامیتونن چون کارشون ترمیمه .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرزو جان یه دنیا ممنونم 🌹🌺 الین جان راستش اطرافیانمم بهم میگن البته نه اینکه بگن خوبه میگن معمولیه و تو ذوق نمیزنه ولی خودم حس میکنم اگه راه داشته باشه بهترش کنم خیلی توچهره ام تاثیر مثبت میزاره
ایاک نعبد و ایاک نستعین
آهان فهمیدم بغل پره هامو میگی راستش بینی خودم اون طوری بود وقتی اولین بار رفتم دکتر بهم گفت قبلا عمل کردی؟ 😆 بینیم پهن بود ولی نوک بینیم کوچیک بود و حالت کلیپسی داشت از اول
ایاک نعبد و ایاک نستعین
الین جان واقعا خدا به مل مل جان صبر داده چقدرم بینیه خودش خوب بوده من اگر اون بینی رو داشتم عمل نمیکردم. راستش منم خیلی می ترسم با آرایش زیاد بینیم به چشم نمیاد ولی خب اگر شماها هم میگین عمل نکنم شایدم عمل نکنم . من بعد از روتوش بینیم دچار آلرژیم شدم نمیدونم از عمل بود یا چیز دیگه ☺
ایاک نعبد و ایاک نستعین
مل مل جون. منم حس خوبی به اون دکتره ندارم. ولی سایتش اطلاعات خیلی خوبی به آدم میده. اصلا هم از خودش تعریف نکرده. عوارض عمل ها رو شرح داده. نوع عمل ها، همه چیزو شفاف بیان کرده . نمیدونم چرا هیچکس نمیشناستش. کاتلیا جون منقصد ندارم با سامی عمل کنم. اگه پولشو داشتم شاید حتما برا ویزیت هم که شده میرفتم مطبش ولی چه کنم که وضع مالی خیلی خوبی ندارم. مجبورم انتخابامو محدود کنم رو جراحانی که دستمزد زیادی ندارن ولی در عین حال کارشونم خوبه
سلام. من تازه عضو شدم. توی لیستم فقط دکتر سامی هستش که اونم بعد از خوندن نظرات داره نظرم نسبت بهش عوض میشه. واقعا خیلی ناراحت شدم از اینکه دیدم بعضی از اعضا باهاش عمل کردن و ناراضی هستن.
سلام فرناز جان به نی نی سایت خوش اومدی. اوهوم مشکلی تنفسی دارم متاسفانه مشکل ظاهری ام داره به نظرم عملم نمیکرد سنگین تر بود واقعا دکتر بی ملاحظه و بی وجدانی هست متاسفم که به مریضاش به چشم یه کیسه پول نگاه میکنه نه سلامت مریضش واسش مهمه نه ظاهرش امیدوارم هیچکس اشتباه منو تکرار نکنه
باز هم میل خودت هست عزیزم برو مطب و نمونه ببین که مطمئنم نمونه جالبی نخواهی دید من بعد از عملم نمونه ١ ساله از ایشون دیدم میتونم بگم به معنای واقعی افتضااااااااااااااااح اما دیگه کار از کار گذشته بود من تو مرحله تامپون بودم اگر ١ ذره وجدان داشت خسارت مالی و جانی که به مریضاش وارد کردرو گردن میگرفت اما حاضر به اینکار هم نیسن دکتر سامی 😏