2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جواب سی تیم انحراف سپتوم بود (تیغه ) خونمم ک خودم تفسیر کردم ی ذره کم خونیه و انحراف معیار گلبول قرمزم ی کوچولو بالاست (تا حالا اینو نداشتیم والا جدیده !!!!) خانم دکتر نگین بیا بگو ببینیم این چیه ؟انحراف منحراف نداشتیم !اگر لازمه گشت ارشاد اعزام کنیم بیاد . دکـــــــــــــــــتــــــــــــــر نگیــــــــــــــــــن جان به نـــی نی سایت دکـــــــــــــــــتــــــــــــــر نگیــــــــــــــــــن جان به نـــی نی سایت
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
الین جون دکتر چندروز بعد ویزیتت بهت وقت عمل داد؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
آرزو جون من میگم نظرم با د. خداکرمیه اگر حدودا نیمه فنتزی در حدود طبیعی بخوای با نگارین جون هم صحبت کن. بنظرم اگر میخوای نوک بینیت بالا بره باید نیمه فانتزی عمل کنی ، چون فکر کنم تو طبیعی شاید مورد نظرت قرار نگیره امااگرم طبیعی میخوای بنظرم ب ترتیب د. بشارتی . کلانتر هرمزی منافی امیری زاد
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
سلام دوستان شرمنده نتونستم گزینه ی ویرایشو بزنمو عکسمو تو همین پست بزارم .
الین جان من با د. هرمز بازیاری 7:سال پیش عمل کردم . الانم ناراضیم میخوام عمل ترمیمی کنم ولی خیلی میترسم زیادم نمیتونم هزینه کنم موندم چیکار کن
دوستان میشه راهنماییم کنید
ایاک نعبد و ایاک نستعین