2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095499 بازدید | 66697 پست
Spring جان منم 5روزه از عملم گذشته فعلا نمیتونم بگم راضیم یا نه ولی بینی پرکارو گوشتی و انحراف دار پر ورم تره من بینیم کم کار بود ولی انحراف داشتم فعلا ک ورمم زیاده بازم گچمو برداشتم میام میگم نظرمو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون شامانا جان البته بیشتر نظر خودم با یحیویه چون نمیخوام طول بینیم کم بشه ولی دوس دارم سر بینیم قشنگ جمع بشه فقط نمیدونم یحیوی میتونه انحرافمو کامل از بین ببره یا ن؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر جان : یحیوی طول بینیرو زیاد می کنه که کم نمی کنه. بنظر من بینی دراز قشنگ نیست. سلیقه ایه دیگه... راجع به برطرف کردن انحرافش نمی دونم. فقط تو مطب سامی یه خانومرو دیدم که چون انحراف داشت یحیوی گفته بود بهتره با عمل باز عمل بشی و فرستاده بودش پیش سامی. نمی دونم انحراف شما تا چه حدیه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
هستی جان می شه منو اد کنین تو گروه؟ من ایدی لاینمو نمی دونم با شمارم نمی شه اد کرد؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Sara جان: نمی دونم اخه این دکترا هم زرنگ شدن تا دیدن ما از این مسایل سردراوردیم. تا می گیم غضروف مصنوعی ، نمی ذارن حرف ادم تموم شه که نه و فلان و... ایشالا که همینطور باشه. الله اعلم
نه سارا جون. دماغم در حالت عادی خوبه ولی همینطور که تو عکسا مشخصه وقتی میخندم، پره های بینیم همراه با گونه م به سمت گوش میره و پهن میشه. فکر کنم چون غضروف نوک بینیم ضعبفه. دوست دارم ارتفاع بینیم بیشتر بشه و شبیه بینی هانیه توسلی بشه . بالاشم اگه قلمی بود بهتر بود ولی فعلا قصد ندارم استخون بینیمو دست بزنم. نظر شما چیه