در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
شامانا جان بینیم استخونیه بیشتر نوکش افتادگی داره انحراف داخلی دارم بینیم پهن نیست قدشم مناسبه و نمیخوام کوتاه بشه دوس دارم بینیم نیمه فانتزی باشه تا 7 تومنم میتونم هزینه کنم ولی اگه دکترم خوب باشه و ارزششو داشته باشه بیشترم بشه مشکلی نداره
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نگارین جون من 5روزه از عملم میگذره ولی خیلی ورمو کبودی دارم اصن فکرشو نمیکردم چون منم باید دانشگاه برم درد ندارم حال عمومیم خوبه ولی اگه میخوای که کسی با ورمو کبودی نبینتت بیشتر از یه هفته مرخصی بگیر البته بستگی به نوع پوست و نوع بینی و مراقبتای بعدشم داره
الین جان من دفعه اول ناشتا نبودم این دفعه ک دارم آماده میشم ناشتا رفتم اگر تو آزمایشت قند خون ناشتا نداشته بتاشی لازم نیست از نت سرچ کن یا از یه پاتولوژی بپرس
ترانه جان شما راضی هستی ؟ ورم زیاد نداری ؟! من توو این رنج قیمت برای بینی های گوشتی بنظرم سجادیان از همه بهتر بود . اولش تنها انتخابم سجادیان بود اما دو سه نفر از کاربرا گفتن کاراش پر ورمه و روی بینی اخیرا برجستگی میذاره . راستش گیج شدم شما نظرت چیه ؟؟؟؟؟ بعد انحرافم داشتی شما ؟
آرزو جان: منظورت از کار نمی کنه چیه؟ شیروانی برای ترمیم 15 تا 16 تومن می گیره. ولی عمل اول اگر باز بوده باشه اکثرا قبول نمی کنه. کم تر پیش میاد قبول کنه. باید مشاوره شد باهاش.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)