در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
ستاره خانم الان که زیر گچ و چسب و اینجور چیزهاست کلی هم ورم داره ... اون خط رو هم چون پنبه کنار بینیم خونی شده بود کنجکاو شدم چسب و از کنار برداشتم یه لحظه دیدم بعد دوباره چسبوندم سر جاش ... بخیه ها رو که بکشم چشم میذارم
بله راضیم.منتهی من ترمیمی بودم و نسبت به قبلم. خیلی بهتر شدم.البته نوع بینی و مشکل من طوریه که حالا واسه رضایت زوده.ولی تا اینجا از انتخابم خیلی راضیم.باید بیش از یکسال بگذره.اولش خیلیا راضین.البته شما که.عمل.اولی خیالت راحت باشه.
طبیعیه آلان بیشتر از قبل خندت بگیره! من تازه اون موقع فهمیده بودم خمیازه از خنده بدتره!!! من خودم قبل از اینکه بخیه بکشم اون قدر می خندیدم بخیه هام تیر می کشید!!! واقعا دست خودم نبود اصلا هم نمیشد لپم رو بگیرم!!! خنده ای که اومده بود دیگه نمیشد جلوش رو گرفت!!! مامانم هم به دکتر گفت چیکارش کردین هر کاریش می کنیم می خنده!!!دکتر هم گفت بعد 2هفته اشکال نداره فقط جان من قهقهه نزن دیگه!!! دکتر که خیلی مهربونه،فقط وقتی داره کاری رو میکنه دوست نداره تمرکزش به هم بخوره و گر نه هر چی بپرسین میگه!
من تا قبل از اینکه دکتر بخیه هام رو بکشه جلوی بینیم رو با گاز می بستم! خیلی خوب بود حداقل برای من ترسو که خوب بود خودم رو نمیدیدم!!! آب خون آبه طبیعیه!!! اصلا نگران نباش. از خودم ترسو تر و ضعیف تر ندیدم! دکتر می خواست به من دست بزنه کلی قبلش باهام صحبت میکرد!!!! همه این شرایط عادیه و بعدا مثل من بهش می خندین!!!!