2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست
niniz اره عکس رو ١٢٠ گرفت به نظرم که خیلیه واسه عکس فکر نمیکنم بتونی چیزی از بیمه بگیری به من هفت گفته بود بعد خودش بدون اینکه من بگم گفت ٦٥٠٠ بده کلینیک پونصد هم پیشت باشه لازمت میشه ١٢٠ که رفت واسه عکس
Cupid giving flowers

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی تو مطب نوشته بود از مراحل جراحی فیلم برداری هم میشه کرد..هزینه اون چقدره؟اطلاعی دارین؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
بابا تو رو خدا توی امضاتون اسم دکترتونو بنویسین آدم باید 100 صفحه رو بخونه بفهمه کسی که الآن نظر گذاشته پیش کی عمل کرده.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
بچه ها سلام دارم به عمل کم کم نزدیک میشم کمتر از 1 ماه دیگه نوبت عمل دارم خیلی دعا کنید حییییف شد اخه دختر کوچولومو نمیتونم با خودم ببرم اخه خونمون شهرستانه 1 هفته از دخملم دوووووورم ولی خوب در عوص مامانش خوشمل میشه و برمیگرده پیشش
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
آقا ساسان مرسی از جواب.خیلی بد شد که بیمارستان اینقدر گرون کرد.مگه چه امکانات خاصی برا عمل.بینی لازمه?مت 4ماه پیش 1/300 دادم. برا خنده نگران نباش من فقط کلوملام باز شده بعد چهارماه جدیدا میتونم طوری بخندم که فقط کمی دندونام پیدا شه.حالا شما که یه جور دیگه بخیه داری که اا حالا نشنیده بودم.جالبه ها,چرا?خودت میدونی?از دکتذ بپرس,البته خیلی اهل جواب نیس. اینم بگم که بعضیا رو مطب میدیدم از همون هفته اول قهقهه‌ میزدن.من هنوزم با لبخند بینیم درد میگیره.
ترمیم با دکتر سامی
بابا این دکتره اعجوبه است ... چه جراتی داره ... بعضی دکترها که اصلا به پره هم دست نمی زنن این اومده به جز پره که کلا برش داده شده از بغل هم برش داده ... از قبل از عمل شنیده بودم خدای بخیه است ... حالا امیدوارم همونطور که شنیده بودم باشه جاش نمونه