در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
رضی جان من فکر میکنم کسایی هستن که دوست دارن کلاس دارن بذارن با فلان دکتر انقد عمل کردن!! دیدم که میگمااا دوست دارن برن با فلان دکتر عمل کنن بیان همه جا بگن ... نمونه اش یکی از همکلاسیام که میگفت 18 تومن داده واسه عملش انقدم حال میکرد وقتی میگفت خیلیها هستن که واسه بقیه زندگی نه واسه خودشون. البته اینو در جواب حرف شما گفتم و وقت نکردم صفحات قبلو بخونم خدایی نکرده کسی برداشت بد نکنه شخصی نکنید
سلام ،بچه ها من ٢ماه شده که عمل کردم.با این که کلی به دکترم گفتم اصلا سر بالا و قوس دار نشه و طبیعیه طبیعی بشه ولی باز یکم قوس داده و سر بالاست،میخواستم از دوستایی که عمل کردن و تجربه دارن بپرسم با گذشت زمان این سربالایی و قوس کمتر میشه و بینی افت پیدا میکنه؟ممنون
سلام ارمین در مورد قوس فک نمی کنم کمتر بشه چون استخوان تراشیده میشه تازه فک کنم هرچقدر بیشتر ورم بینی بخوابه قوس بینی هم بیشتر معلوم میشه ... در مورد سربالا بودن همش به کار دکترت بستگی داره چون پایین اومدن سر بینی یه کوئن منفی برای دکتر محسوب میشه ... هیچ کس به امید اینکه سر بینیش بیاد پایین سر بالا نمی کنه بعضی دکترها کارشون سالها افت نمی کنه بعضی ها بعد از یه سال شروع به افت و تغییر می کنه
abbey road منم اوایل تیغه بینیم خیلی پهن بود احساس میکرد نسبت به پره های بینیم خیلی پهن تره اما الان خوب شده دیگه. حتی توی عکسی که اینجا گذاشتم هم پهنه هنوز اما الان باز هم بهتر شده.
سارا جون پس یه دکتر خوب بهم معرفی میکنی چندتا از دوستام پیشه دکتر افلاکی عمل کرده بعضی هاشونو قشنگ عملیده بعضی هاشونم خراب کرده ولی هزینه بعملش کمه اما نمونه کار از صحرایی دو سه تا دیدم خوب بود ولی هزینه عملش از افلکی بیشتره حالا موندم سر دوراهی
آشناتون کی عمل کرده دختر خاله ام حدود 7 ساله باهاش عملیده بینیش کوچیکو ظریفه الانم که الانه مثله اینکه تازه عمل کرده چندتا کاررم تو مطبش که دیدم خوب بود خیلی هم راضی بودند میترسم من برم از شانس بدم خراب شه چون بینیم ظریفو استخونیه