2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095534 بازدید | 66697 پست
من فکر می کنم کل مناغشه اینه البته نظر شخصیه منه ممکنه درست نباشه دولت میدونه کار جراحای پلاستیک سکه است و درامدشون شفاف نیست بنابراین مالیات واقعی پرداخت نمی کنن چون پولی که مستقیم به حساب دکتر واریز میشه پول موجود در بانک طبق قانون مالیاتی نداره بهترین راه اینه که این تبادلات توی کلینیک انجام بشه تا همه چیز شفاف باشه اما دکترها این کار رو نمی کنن بنابراین دولت میاد براشون تعرفه در نظر می گیره تا حالشون گرفته بشه تو این شرایط دکترها اصلا راضی نیستن برای دولت هم هیچ اتفاقی نیافته فقط درامد یه عده کاهش پیدا کرده راه حل چیه ؟ اگه دکترها یه مقدار گرونتر بکنن دولت به حقوق خودش میرسه دکترها هم کماکان راضی تر از قبل به کارشون ادامه میدن اینجا حق ما چی میشه ؟ خب از ما که حقی ضایع نشده چون به نظر هر دو طرف دعوا کسایی که بینیشون رو عمل می کنن یه عده مرفه بی درد هستن که که با 2 یا 3 میلیون بیشتر چیزی ازشون کم نمیشه همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه
سلام من 14 روزه عمل کردم از زاویه روبرو، تیغه روی بینی ام (منظورم تیغه ی بینی از وسط ابرو تا نوک بینی)، خیلی پهنه آیا واسه تورمه؟ اگه آره...چقد طول میکشه باریک شه از نیمرخ بینیم خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ها چقدر سر تعرفه ها بحث میکنید... هر دکتری گ گرون میگیره قرار نیست عالی عمل کنه... در ضمن سلیقه ها خیلی باهم متفاوت ه ممکنه من کار سجادیان ک 4 میگیره رو بپسندم ولی ی دکتر ک 30 میگیررو نه.. شما 6 ماه میگردید ک دکتریو پیدا کنین ک ب سلیقتون بخوره .. عمل رینو هم عمل زیباییه بیمار ک نیستید مجبور باشین برین بهترین دکترو پیدا کنید...کسی ک مجبورتون نکرده 10 تومن 20 یا 30 تومن پول بدین..با 5 تومنم دکتر خوب پیدا میکنین..من نمیگم اونی ک 30 تومن میگیره کارش درسته ولی کسی هم ک پیشش میره مجبور نیس ..شما ی لباس مجلسی بخای بخری الان ی تومن میشه تازه دو بارم بیشتر نمیپوشیش اونوقت واس بینیتون ک تا اخر عمرتون باهاتونه و تازه اون دکتر 2 ساعت تو اتاق عمل زحمت میکشه میخاین همون مقدار پول بدین؟ این تاپیک برای این بود ک از تجربیات عمل و دکتراتون بگید نه این ک همش سر تعرفه ها صحبت کنید.. و مطمین باشین کسی ک 20 تومن میگیره ی روزه نمیاد قیمتشو 2 تومن کنه ؛)
Abbey road...اره ب خاطر ورمه فک کنم بینیت قوز داشت واس همین اون قسمتو تراشیدن خیلی ورم میکنه منم تو مطب ی دختررو دیدم ک ورم داشت اومد همینو بپرسه اونم بینیش قوز داشت فک کنم 40 روزش بود ..یکم تحمل داشته باش میخابه کم کم
SIMA: مرسی سیما خانم خیالم راحت شد حس میکنم اینجا زیادی دارن به مسائله حاشیه ای میپردازن و از کمک و جواب دادن به سوالاتی که از رو استرس پرسیده میشه فاصله گرفتن.... به خدا از ته دلم آرزو میکنم تک تک شما دوستان بینیهاتون همونی شه که دلتون میخواد من نمیخام کسی و نصیحت کنم...چون همه آزادن تو افکار و عمل... اما بخدا هر کی واسه دیگران خوب بخاد و درده دیگران و درد خودش بدونه...خدا بیشتر بش حال میده...اینو با تمامه وجود لمس کردم.... من که عمل کردم و نتیجش و سپردم به خدا و مراقبتهای خودم...اما هر کسی هر سوالی هر ساعتی تو در شرایطی داشت با کماله میل در خدمتم.... ای با تجربه تر ها که یا از رو مطالعه و یا از رو تجربه ی عمل خیلی چیزا میدونین...یه کم بیشتر به تازه کارها کمک کنید....اجرتون با خدا....
Abbey road عزیزم من تا اونجایی که در حد دانشم تو سه تا عمل بینی ای که داشتم سعی کردم به دیگران کمک کنم حق با شماست متاسفانه پستت تو بحث در مورد تعرفه ها گم شد من الان سه ماه و بیست روزه عمل کردم تیغه بینی ام از اوایل مشخصتر و تیغه ای تر شده اوایل پهن تر هست ورمش هم به اون صورت نبوده که زیر دست آب باشه ولی انگار خود پوست ورم داره و رو تیغه بینی نمیشینه به مرور خیلی جمع و جورتر و بهتر میشه
binaziir: ببخشید من اونی که گفتم بابله دکتر محمد خاکزاد هست که فوق تخصصه پلاستیکه و خیلی سابقشم زیاده...اما شنیده بودم عملاش گرونن...نمیدونم دقیق چند.... کارشم خیلی تعریف شنیدم یکی از گزینه هام بود. نه خاکباز و نمیشناسم بازم ببخشید.
شرمنده باز بحث تعرفه شد به یزدانفرزنگ زدم الان منشیش انگار 900 امین بار بود ازش راجع ب این موضوع پرسیدن اصلا جواب نداد ابراز بی اطلاعی شدیییید کرد و گف بادکتر مشاوره شین بهتون میگن :((((((((((((
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
بحث تعرفه بهرحال برای کسایی که از الان به بعد میخوان عمل کنن یه اختلال بوجود آورده, هر دکتری یه عکس العمل نشون داده یکی انکار میکنه یکی قیمتو پایین آورده یکی بالا برده و یکی کلا تعطیل کرده تا اطلاع ثانوی...پس اگه اینجا بحث تعرفه ها و پیگیری این قضیه میشه منطقیه چون یکی از دغدغه های فکری هم برای بچه ها شده هم برای جراحا... ولی الان من نمیفهمم چرا اینجا بعضیا تا بحث تعرفه و احتمال پایین اومدن دستمزد جراحا میشه واکنش عصبی نشون میدن از خودشون!!!!! اگه قیمتا طبق تعرفه پایین بیاد بهرحال به نفع کساییه که الان میخوان عمل کنن و به ضرر خیلی پزشکا! حالا اونایی که آلرژی پیدا کردن به اسم تعرفه مشکلشون چیه؟؟؟ یکم خود کنترلی داشته باشین دوستان...شمایی که عمل کردین راضی نشین که تا ابد بقیه هم متحمل هزینه های بالا و بعضا نجومی برخی جراحا بشن
عزیزم آلان حرف این نیست که درباره تعرفه ها صحبت نشه!ولی وقتی حرف انتخاب پزشک وسط میاد،خیلی از دوستان میگن،ما اصلا مشکلی مالی نداریم و حاضریم هر مقداری هزینه کنیم،فقط و فقط چون سبک این پزشک رو پسندیم می خوایم باهاش عمل کنیم. وقتی این جوری صحبت میشه،انتظار نمیره مقوله تعرفه ها روی انتخاب تاثیر بذاره! شما هایی که فقط دنبال انتخاب سلیقه هستید پس دیگه براتون چه فرقی میکنه! هر چند که به نظر من هم سلیقه و هم هزینه مهمه! خیلی از پزشکا کارشون درحد قیمتشون نیست و خیلی ها هم هست.
دکتر فتح سامی / 3مرداد