2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان از همه خواهش میکنم نظرتون رو درمورد کارهای دکتر حمید رضا کوهستانی بگین.بینیم استخوانیه و کم کار. تیغه کج ازش دیدین.؟کار که به ترمیم برسه و داغون بشه. مرسییی لطفا دریغ نکنین
مهرسا هم خدایی داره
مانا من الان ١ماه از عملم میگذره این مشکلو دارم،قبل از عمل انحراف داشتی؟میگن اوناییکه میخوان انحرافشون درست بشه موقع عمل چون رو سمتی که انحراف داشته بیشتر کار میشه و به اون قسمت ضربه میزنن که بشکنه اون سمت بیشتر ورم میکنه و چون یه سمت بیشتر متورمه ،بینی کج نشون میده.چند وقته عمل کردی؟
سلام دوستان منم با سجادیان عمل کردم دیروز بخیه هارو کشیدم امروز دوازده روزه عمل کردم همه چیز خوبه حتی بااینکه کلی ورم دارم از مدل بینی راضی ام بینی من استخوانی پوست نازک بود که سمت راستم کمی انحراف داشت فقط چیزی که از روز اول نگرانم کرده تابه تا بودن سوراخهای بینی مه یعنی از روبرو که نگاه میکنی انگار یه سوراخ بینی بزرگتر از اون یکیه به دکتر گفتم گفت یکم بهش زمان بده درست میشه توروخدا خیلی نگرانم حوصله دوباره عمل کردن ندارم یعنی ممکنه ورم باشه درست بشه؟؟کسی مثل من بوده؟
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖
ابتین اراد جان نکران نباش اکر انحراف داشتی اون سمتی که انحراف داشتی ورمش بیشتره و باعث میشه سوراخهای بینی کوجیک بزرک دیده بشن حتی اکر انحراف نداشته باشی هم ورم دو طرف معمولا یکی نیست مخصوصا اوایل و طول میکشه تا یکی بشه
سارا جان ظرافت و کوچیکی بینی‌ هم مثل همون موقع برداشتن قالب می‌شه؟ من قالب رو که برداشت بینیم خیلی‌ ظریف و خوشگل بود اما چند روز بعدش گرد و قلنبه شد :( دوس دارم بدونم شما که تجربه عمل داری بینیت بعد از رفتن ورم‌ها همون شکلی‌ شد که بعد از قالب دیدی؟ مرسی‌
اره آرمین انحراف داشتم اما نه زیاد دکترم گفت انحراف ظاهریت بیشتر بود!! هفده روز میشه واسه منم ی روز خوبه ی روز کوچیک بزرگ میشه بینی ام همه چیش خوبه فرمشم دوس دارم اما ورما اذیت میکنه واقعا باید تا شیش ماه بهش توجه نکنیم بچه ها من که تصمیم گرفتم از امروز شروع کنم واسه ارشد بخونم اصن دیگه بهش محل نذارم که خودش خوب شه