2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5191227 بازدید | 66777 پست
نیمرخت که عالیه و مشکلی نداره ایشالا تمام رخت هم ورماش بره خوشکل میشه راستش من خودم یه بار سر خود اولش که chasb را برداشتم و ورمم خیلی زیاد بود یه دکزا عضلانی زدم و تاثیر هم داشت توصیه نمی کنم این کار را بکنی ولی خوب اکر خیلی ورمت اذیتت می کنه میتونی بهش فکر کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راجب حرف دکترت که واقعا نمیدونم چی بگم :| من ۳ هفته اول ترشح داشتم زیاد و خونی ولی بعد کمتر شد الانم ندارم من همچنان روزی ۳ بار شستشو میدم اون اولا که هر ۳ ساعت انحراف نداشتم راجب این چیزی نمیدونم عزیزم :)
بچه ها بیایید قرار بزاریم هرکی عمل کرد حتما حتما حتما حتماتو امضاش اسم دکتر تاریخ عمل ومیزان رضایت وبنویسه تا این دور باطل ک هی میپرسیم اسم دکترت کی بود ؟؟؟؟و چی شد؟؟؟؟و....تکرار نشه...آفرین از همین الان شروع کنید..
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
سلام بچه ها من دوتا سوال دارم یکی از اونایکه عمل کردن و اونیکی از اونتییکه با دکتر سجاریان عمل کردن یا قراره عمل کنن میشه لطفا جواب بدین؟ اول اینکه ازمایشهای قبل عمل فقط ازمایش خونه؟ و تقریبا چند روز طول میکشه جوابشو بدن؟ اخه عمل من حدود بیست روز دیگس میخوام چند روز مونده به عمل انجام بدم یموقع نگه زود دادی اعتبار نداره دیگه! سوال بعدیم از مراجعان دکتر سجادیانه بچه ها چرا دکتر تو مطبش تابلوی یه دکتر دیگس؟! حتی اونبار که من رفتم منشیش همون اقا فریبرز اخر سر تنها تابلویی که اسم سجادیان روش نوشته شده بود و دم در ورودی بود رو کند اورد تو! سوال شده واسم. چرا دکتر به این معروفی خوش مطب و تابلو نداره
میگن اینجایی که سجادیان هست مطب دوستشه اینم دوروز از هفته میاد چون مطب اصلی خودش کرجه...من شنیدم حالا....
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
ساویتا جان من با دکتر سجادیان عمل کردم البته من ترمیمی بودم بله ازمایشهاش فقط ازمایش خون هست من دو روز جواب ازمایشم را کرفتم سه شنبه ازمایش دادم بنجشنبه کرفتم فکر کنم در مورد مطب هم من اخرین بار جهارشنبه رفتم تابلو دکتر سجادیان سرجاش بود این حرفها که مال دوستشه و اینها به نظر من منطقی نیست قطعا تو مطب سهم داره که توش طبابت می کنه دیکه
مرسی بچه ها از جواباتون نه منظورم این نبود که مطب مال خودش باشه حتما اصن بمن چه که مال خودشه یا نه خخخخ فقط این همسر مشکوک من هی اینو میگه که اخه چرا اینجوریه جرا همه تابلوها واسه یه دکتری به اسم معمار زادس نکنه فلان و فلاااان مخمو سالاد کرده