2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5191407 بازدید | 66777 پست
سلام لطفا به سوال من جواب میدید؟ الان 3 هفته اس که از عملم میگذره.همه چی خوب و طبیعی هست.اما بینی من خیلی خیلی زیاد ترشح داره.و توش همیشه کثیفه.یعنی هر 3_4 ساعت باید با محلول شستشو بشورم که نرم بشه و بیاد بیرون.ایا شما هم مثل من زیاد میشورید بینیتونو؟ و اینکه من یه حفره بینیم انحراف شدید داشت و دکتر قبل از عمل گفت درست میشه اما نه 100%. الان که همون سوراخو نگاه میکنم نمیدونم ورم داره یا همونطوری میمونه؟ کسایی که انحراف داشتن لطفا جوابمو میدید؟ و اینکه همون سوراخ تنفسم مشکل داره.با دماغ که نفس میکشم.نفس کم میارم و با دهان مجبورم نفس بکشم. به دکتر که گفتم چیزی گفت که حرفی برای گفتن نذاشت گفت باید عادت کنی . نمیدونم تنفسم درست میشه یا نه؟
برای دومین بار مامان شدم:)
اره تهرانم،والا ٣،٤تا از اشناهامونو عمل کرد.منم رفتم مطبش چون اشنامون بود دیگه زیاد حساس نشدم،یکی دو تا پسر رو که طبیعی عمل کرده بود دیدم،خوشم اومد.منم گفتم اینجوری میخوام،کار خراب تا الان ازش ندیدم،البته بجز بینی خودم،خیلی پشیمونم،٢.٥هزینه کردم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فریده خانوم،تقریبا همه دکترا درباره ی بینی هایی که انحراف دارن میگن که انحراف کامل خوب نمیشه و ممکنه ٢٠ تا٣٠در صد اون بعد از عمل باقی بمونه،منم مثل شما طرفیم که انحراف داشت خیلی باد داره ،طوری که بینیم کج نشون میده
مرسی هایبر و ماهی جان من الان دو ماه و نیمه ترمیم کردم دو ماه chasb زدم و الان شبها می زنم فقط ولی دیروز انقدر کریه کردم که تمام صورتم ورم کرده و جرات ندارم chasb را بردارم به نظرتون اشکال داره دو سه روز chasb را بزارم بمونه؟ ماهی جان شما کفتی دو ماه کذشته و هنوز chasb می زنی درسته؟
عزیزم فکر میکردم بازم باید بزنم ولی دکتر گفت دیگه شبا فقط ولی ورم دارم خیلی خیلی زیاد عین بالشت بینیم میره تو وقتی به تیغش دست میزنم :| دوست ندارم اینجوری کسی منو ببینه حتی خودم :| دو ماه نگاش نکردم که وقتی ورمش کم شد ببینمش ولی آخه این چرا انقدر ورم داره؟ من که استخونی بودم :((( دیشب فقط جلو خودمو میگرفتم گریه نکنم که ورم نکنه بیشتر این :( میدونم باید صبر کرد :(
ماهی جان درکت می کنم راستش من chon ترمیمی هستم اصلا نمی دونم ورمم زیاده یا کمه تو اون مدت که chasb می زدم یه موقعهایی اخر شبها می رفتم حموم و chasb را بر می داشتم که عوض کنم خیلی فرم و اندازه بینی ام را دوست داشتم ولی الان که chasb را برداشتم دو برابر اونموقع شده حالا نمی دونم ورمه یا خود بینی مه سعی کن بهش فکر نکنی هرجقدر زندکیت زودتر رو روال عادی بیافته حال بینی ات هم زودتر خوب میشه یکی باید اینها را به خودم بکه البته امروز هم که به خاطر کریه از شدت ورم می خواد chasb را pare کنه
ولی حالا که chasb رابرداشتی منتظر تغییرات مثبت باش من تا chasb می زدم خط pare هام فرق داشت کاملا یکیش مشخص بود و یکیش صاف Chasb را برداشتم بعد از جند روز عین هم شد و جفتش مشخص شد جالبه دکترم هم بهم کفته بود chasb را برداری یکی میشه 
طبق تجربه من نمک روغن لبنیات خیلی ورم را زیاد می کنه Chay سبز هم برای من جواب داده و ورمم را کم کرده Chay سیاه و قهوه و نسکافه هم ورم را زیاد می کنه بیخوابی کم خوابی خواب زیاد ورم را زیاد می کنه که من متاسفانه این مدت خیلی مشکلات خواب داشتم خوابم شدیدا به هم ریخته و نامنظمه که ورمم را زیاد کرده