2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5191517 بازدید | 66777 پست
سارا جان: گریه برای بینی ضرری بجز ورم کردن نداره Soosiجان: با دکتر نادریان عمل کردم ازش نیمه فانتزی خواستم تقریبا رضایتمم٩٠درصد هستش البته هنوز١ماه نشده و بینیم١روز عالی میشه١روز ورم داره بدجور بخاطر همین اون١٠درصد تلورانس رو گذاشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها من خواننده خاموش این تاپیکم البته بعضی اوقات پستم گذاشتم من چهار ماهی میشه که عمل کردم تا حدودی راضیم چون هنوز خیلی ورم د آرم نمیتونم نظر قطعیمو بگم ولی یه چیزی خیلی اذیتم میکنه اونم اینه که سر بینیم بالا نیست یعنی خیلی کم بالایه میگین بعدها هم افت میکنه از این نظر راضی نیستم میخوام بدونم میشه بدون جراحی سر پایی سر بینیمو بالا تر داد? دکتری میشناسید که این کار و بدنه?
‎ ﺗﻨﻬﺎﯾـــــــــــــــــــــــــــﯽ؟ ﺗﻨﻬﺎﯾــــــــــــــــــﯽ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍطــــــــــــــــﺮﺍﻓﺖ ﻧﺒﺎﺷﻪ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﮐﺴــــــــــــــــــﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺒﺎﺷﯽ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺁﺩﻣـــــــــــــــــﯽ ﮔﻮﺷﻪ ﮔﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺣـــــــــــــــﺮﻑ ﻧﺰﻧﻪ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــــــــــــــــﻪ ﺑﺎﺷﻪ! ﺗﻨﻬﺎﯾـــــــــــــــﯽ ﯾﻌﻨﯽ "ﻫﯿﭽﮑﺲ" ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻪ حالت بده...!
با کامیابی عمل کردم عزیزم به عنوان تجربه بخیه داخلی درد داره ولی نه انقدر که من ازش میترسیدم و این که قبلش دکتر بینیمو انچنان فشاری داده بود که دیگه درد بخیه چیزی نبود سبک کامیابی نیمه فانتزی الان درد دارم ازش بدم میاد بعدا راجب میزان رضایتم حرف میزنم :|
بدنه?:بکنه?
‎ ﺗﻨﻬﺎﯾـــــــــــــــــــــــــــﯽ؟ ﺗﻨﻬﺎﯾــــــــــــــــــﯽ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍطــــــــــــــــﺮﺍﻓﺖ ﻧﺒﺎﺷﻪ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﮐﺴــــــــــــــــــﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺒﺎﺷﯽ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺁﺩﻣـــــــــــــــــﯽ ﮔﻮﺷﻪ ﮔﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺣـــــــــــــــﺮﻑ ﻧﺰﻧﻪ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــــــــــــــــﻪ ﺑﺎﺷﻪ! ﺗﻨﻬﺎﯾـــــــــــــــﯽ ﯾﻌﻨﯽ "ﻫﯿﭽﮑﺲ" ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻪ حالت بده...!
سلام ،بچه ها من ١ماهه عمل کردم،تا ٢هفته ی اول همه چی خوب بود ولی هفته دوم که رفتم چسبم رو عوض کنم بینیم به کل کج شده بود.دکتر کلی فشار داد و گفت با چسب و ماساژ خوب میشه.الان خیلی بهتر شده ولی بازم نوکش کجه،میترسم خوب نشه.کسی مثل من شده تاحالا؟ممنون میشم راهنماییم کنید