2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5192705 بازدید | 66778 پست
عزیزم منم نگفتم جای برشش مونده بود گفتم قرمزیش مونده بود بعدم بستگی به پوست داره من بهترین بخیه هایی که دیدم مال دکتر احمدی بود ولی قرمزی جای بخیه های ایشونم بعد دو هفته بود خب باید طرف هنوز کرم استفاده کنه که اون قرمزی بره اگه چسب زیری رو شل بزنین بینی بیشتر افت میکنه برای همین اونهای که شاکین که بینیشون سربالا شده دکترا بهشون میگن چسب زیری رو شل بزن کلا هم چسب زیر بینی خیلی مهمه چون غضروف اون ناحیه که دکتر گذاشته حساسه باید مراقب بود منم که بازم میگم ترجیه میدم ریسک نکنم بابتش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من الان دقیق یادم نیست مشکلاتی رو که شنیده بودم اون زمان بهتره به همون دوستان میل بزنی ببینی نتیجه تحقیقاتشون روی میلانی چی شده در نظر داشته باشه که این تاپیک همیشه دوره ای بوده یه دوره نادریان رو بورس بوده یه دوره فرهنگ یه دوره سامی یه دوره هم مثل الان سجادیان
سپیده جان نگران نباش به یک بار اتفاقی نمیوفته. راستی از بینیت که با محبی عملیدی راضی هستی؟عکس نمیزاری ببینیم؟؟؟اخه منم یکی از گزینه هام محبی هست،ولی تو ی سایت دیگه خیلی ازش ناراضی دیدم ،دودل شدم
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
21viyanaaa جان من هنوز یک ماه نشده که عمل کردم.به طور کلی از عملم راضیم خودم میدونم در نهایت که ورمش بره تغییر زیادی داره و خوب میشه.اما الان به شدت ورم داره بینیم که خود دکتر گفت باید صبرت زیاد باشه. چشم اگر بتونم یه عکس نیمرخ از بینیم میذارم ولی خواهشا تمام رخ درخواست نکنی که ورمش خیلییییی زیاده.بهتر شد میذارم عزیزم.
الهی به من آن ده که آن به.
بچه ها تورو خدا اگه کسی میدونه جواب بده... از کجا میشه فهمید بینی ورم داره؟؟؟دست بزنی فرو میره؟یا نه از جای دیگه؟من میترسم دست بزنم ببینم فرو میره یا نه از ظاهر بینی نمیشه فهمید؟(منظورم بخصوص تیغه ی بینی هستش) اینکه میگین کار سنگین نکنید و..من اللن سرمو خم میکنم کارامو هم انجام میدم الان٢٨روزه عمل کردم یعنی ممکنه خطر داشته باشه؟؟؟من اگه نخوام نوک بینیم بیشتر از اینی که هست پایین نیاد چیکار باید بکنم؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟
مرسی سپیده جان،بینیت خیلی خوب شده،منم مثل شما بینیم قوز داره یکم،پس دکی کارش تو بینیای استخونیم خوبه؟ ورم و کبودی تا چند روز داشتی؟تنفست چطوره؟
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
21viyanaaa جان ممنونم.من تنفسم اصلا مشکلی نداره.کبودی هم تا یه هفته داشتم.ورم صورتم تا دو هفته ای بود یه مقدار.اما ورم بینیم که همچنان ادامه داره که اونم طبیعیه.
الهی به من آن ده که آن به.
خانوم هایپر : از کجا میشه فهمید بینیتون ورم داره؟ از طرق زیادی، با چشم، با دست زدن ( که توصیه نمیشه) و بهتر از همه با یاداوری تاریخ جراحیتون! بینیتون استخوانیه و پوستش نازک؟ (فروکش کردن کامل ورم ها بین 12 تا 18 ماه زمان میبره) بینیتون گوشتیه و پوستتون ضخیم و چرب ؟ ( فروکش کردن کامل ورم ها بین 2 تا 3 سال طول میکشه) درمورد افت نوک بینی هم : ضمن احترام به نظر سایر دوستان، دست شما نیست که کاری بکنید مانع افتش بشید، چه سرتونو بالا بگیرین و آسمون رو نگاه کنید چه معمولی باشه سرتون و روبروتون رو نگاه کنید چه پایین رو نگاه کنید و سرتون رو خم کنید ، دلتون بخواد یا نخواد نوک بینی 3 تا 6 ماه بعد از عمل با سرعت مشخصی و به صورت کاملا محسوس افت میکنه، این افت تا یک سال بعد از عمل و حتی بعد از اون هم با سرعت کمتری و به صورت نامحسوس ادامه داره. بلند نکردن اجسام سنگین تا چند ماه بعد از عمل حرف درستیه که دلیلش تشدید احتمالی ورم هاست و نه افت نوک بینی. چه زیر بینی شما و در قسمت کلوملا استرات و پایه ی غضروفی قرار داده شده باشه چه نه و چه دلتون بخواد و چه نه، چه چسب بزنید و چه نه، چه شل بزنید و چه سفت ( که نباید چسب رو سفت زد)، چه چسب زیر بینی رو بزنید و چه نه نوک بینی شما اونقدری که باید افت بکنه افت خواهد کرد علت : جراحی بینی اگر کاهشی بوده باشه و قوزی برداشته شده باشه یا حجم بینی کم شده باشه همون مقدار پوست رو داریم با یه بینی با حجم کمتر، خب چه اتفاقی قراره بیفته؟ طبیعتا افت بینی، ضمن اینکه دست خوردن بافت و ساختار بینی به خودی خود باعث افت بینی خواهد شد، به همین دلیل اکثر پزشکا نوک بینی رو حین عمل کمی بالاتر از حد معمول قرار میدن و بعد از 6 ماه و 1 سال که افت خودشو انجام داد سر جای خودش قرار میگیره.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1