2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5192806 بازدید | 66778 پست
دوستان این مراقبت هایی که بعد از عمل میگید تا 2ماه کارهای خیلی سنگین نباید کرد نه کارهای روزمره! در مورد ضربه هم بینی عادی رو هم باید مواظب باشید که ضربه نخوره!!!! اینا رو از دکتر خودم پرسیدم. در ضمن آقای در انتظار لطف خدا اون دفعه خیلی مفصل در این مورد صحبت کردند! در مورد جای بخیه هم وجدانا خیلی به ظرافت دکتر بستگی داره!بعضی دکتر ها جوری برش میدن که انگار با چاقوی میوه خوری پوست رو برش دادن!!!فکر نمی کنم خیلی به کرم بعدش مربوط باشه! البته کمک میکنه اما نه صرفا.
دکتر فتح سامی / 3مرداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی که من میدونم اینکه چسب تا زیر 2هفته میتونه روی فرم بینی تاثیر بذاره اما بعدش نه که معمولا دکترا تا اون موقع خودشون چسب رو عوض میکنن!اما بعد از اون تاثیری روی فرم بینی نداره نه سفت بزن نه شل!به نظرمن شل باشه حداقل ضرر نداره!!!! اما اگر اشتباه نکنم آقای در انتظار لطف خدا گفته بودن،هر اتفاقی قرار بوده برای فرم بینی بیفته در حین عمل افتاده!!! کارای بعد از عمل تاثیری روی فرم بینی ندارن مخصوصا قسمت استخوانی،قسمت های غضرونی و نرم تر مثل نوک بینی یه مقداری حساس ترن.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
دوستای گلم من تو سایت دکترا که گشتم نوشته بود بعد از عمل بیش از 8کیلوگرم نباید بار بلند کرد.حالا بماند که خودم امروز سهل انگاری کردم رفتم خرید وقتی برگشتم خونه حساب کردم دیدم 10کیلو بوده حالا چه اتفاقی ممکنه بیفته خیلی پشیمونم از کارم.تیغه بینیم یه خورده درد گرفت.خیلی ناراحتم.کسی تجربه مشابهی داشته؟ حالا چی میشه
الهی به من آن ده که آن به.