در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مال همه ورم داره عزیزم :) مال من زیاد نبود ... اما تو هنوز گچ داری جلو بینیت پره ورمه وقتی گچ و بر داری ورم پخش میشه خوب میشه ...به حرف بقیه توجه نکن ... مگه میشه کوچیک نشده باشه .. همش ورمه که به مرور زمان میره یه بار خودت چسب بزنی دستت میاد ... اولش رو تیغتو یکم بتادین میزنی و تمیز میکنی با الکل بعدش راحت چسب میزنی بهت یاد میده :))
Fatima جان اینکه میکی ورم ناحیه supratip هست که تو بینی های کوشتی شایع هست Chasb اون قسمت را یه کم محکمتر بزن و معمولا برای از بین بردنش تزریق لازمه هر سری میری به دکتر یاداوری کن و ببرس که تزریق میخواد یا نه حتما هم این اوایل هفته ای یه بار را برو مطب کلا بینی های کوشتی جون ادم را می کیرند تا فرم بکیرند نکران باش
ilay عزیزم من تازه عمل کردم... من عکس بینی شمارو دیدم ... مال من خیلی ناجور بود نوک بینیم ! مال شما قشنگ قوسی ک دکتر داده معلوم بود ... برای من در جا ورم میکنه...لااقل باید 1 سال صبر کنی .. بینیتون گوشتی بود مال منو اون روز دید گفت اووووووف ! عجب ورمی داره نوکش ! برید مطبش بزارید باز بینیتونو ببینه ... خودش گفت برات تزریق کنم بهتره .. حتما برا شما ورمش بهتر و سریع تر از من میره ک برا شما تزریق نکرده
09309198044 فروشگاه اینترنتی نی نی تاپ www.ninitop.com وارد کننده لباس های مارکدار کودک و نوزاد، سیسمونی، تزئینات جشن ها...
گفتگوی آنلاین http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25935
من بینیم گوشتیه خیلی می ترسم عمل کنم دکتر بلاجی رو کسی می شناسه کارش چطوره چه دکتری می شناسید تو بینی گوشتی تخصص داشته باشه
09309198044 فروشگاه اینترنتی نی نی تاپ www.ninitop.com وارد کننده لباس های مارکدار کودک و نوزاد، سیسمونی، تزئینات جشن ها...
گفتگوی آنلاین http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25935
ninizz اومدین تاپیک بهم اطلاع بدین کارتون دارم... ilay جان منم دوست داشتم بینیتون رو میدیدم بخصوص که بچه ها تعریف کرده بودن از مدلش اما متاسفانه در نبود من گذاشتین و برداشتین..من ندیدم اگه امکانش بود مجدد بذارین
سلام بچه ها من امروز روز پنجم بینی امه...داخل بینی ام دور بخیه ها کلی خون لخته شده تنذ تند بینی امو با سرم می شورم ولی این لخته ها کنده نمی شه چجوری می تونم تمیزشون کنم شوهرم میگه زیاذ دست نزن بهش ولی خودم بدم میاذ