2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095079 بازدید | 66696 پست
دوستانی که تازه عمل کردین گرفتگی بینی اوایل عمل طبیعی هست چون داخل بینی بخیه و لخته خون هست و تورم باعث گرفتگی میشه حتما شستشو بدید کسانی هم که قبل عمل انحراف داشتن بینیشو به نسبت بیشتر دچار گرفتگی میشه طبیعتا تلق هم که داخل بینی گذاشته شده باشه به خاطر وجود جسم خارجی بینی بیشتر دچار ورم میشه و تنفس ممکنه سخت بشه ولی تا 6 ماه بعد عمل باز شدن و کیپ شدن بینی طبیعی هست

سپیده جون بینیت هم کم کار هست یک قوز کوچیک داری و کمی افتادگی نوک بینی نتیجه عمل خوب میشه در مورد محبی و دکترای دیگه هم به اندازه کافی تحقیق کن و چند بار مطبشون برو و پرس و جو کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی اریایی جان.حقیقتش من پارسال تابستون قصد عمل با غلامرضا احمدی رو داشتم تا شب عمل هم پیش رفتم اما توی اخرین ازمایشم دکتر گفت نوسان پلاکت دارم و گفت به هیچ وجه عملم نمیکنه.گفت اگر اصرار به عمل داشته باشم باید با دکتری عمل کنم که تو بیمارستان عمل رو انجام بده.منم دیگه کلا بیخیال شدم تا همین چند روز پیش که بازم فکرش افتاده تو سرم. راستی شما اطلاع دا رید محبی تو بیمارستانم عمل میکنه یا نه؟ گرچه نمیدونم با شرایطی که دارم قبول میکنه یا نه؟
الهی به من آن ده که آن به.
سپیده جون تا پارسال که من مطبش رفتم کلینیک عمل میکرد دیگه نمیدونم بیمارستان عمل میکنه یا نه در مورد اون مسئله هم عزیزم اول خیالت از بابت ازمایشت راحت بشه و اون مشکل ازمایشتو رو حل کنی دیگه خیالت برای عمل بینی راحتتره حالا چه تو بیمارستان عمل کنی چه تو کلینیک من نظرم این هست که اول مشکل پلاکت رو حل کنی بعد با خیال راحت برای عمل بینی اقدام کنی شایدم محبی هم نتیجه ازمایش رو ببینه قبول نکنه البته ازمایش شما برای پارسال بوده حتما باید جدید ازمایش بدی

عزیزم اسلامیان رو که اصلا نمیشناسم اسمشم نشنیدم حامد عباسی از عکسای سایتش خوشم نمیاد یکم از نمیرخ نوک بینیا رو تیز در اورده یکی از بچه ها باهاش عمل کرده بود باید میرفت پیشش روتوش کلوملا قسمت بین سوراخا مشکل پیدا کرده بود یک نفر دیگه هم زیاد راضی نبود و قوس نمیخواسته قوس داده کامران کامروا هم چند تا از بچه ها باهاش عمل کردن البته تازه عمل کردن من بینیشون رو ندیدم

من خودم مطب سجادیان نرفتم راستش بازم از عکسای سایتش خوشم نیومد ولی اینجا خیلی باهاش عمل کردن تو سایتشم نمونه زیاد تنوع کاراش هم زیاده طبیعی فانتزی نیمه فانتزی اینجا اکثرا کسانی که باهاش عمل کردن راضی بودن حالا باز از خودشون سوال کنی بهتر کمکت میکنن من نمیشناسمشون چون خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم دقیقا نمیدونم کی عمل کردن اسمشون چیه ولی امار عمل شده های اینجا با سجادیان زیاده بهتره هر دکتری که مد نظرت هست بری مطبش مشاوره شی کاراشو ببینی

sepideh64 عزیزم پارسال چند تا مطب گردی داشتی و مطب کدوم دکترا رفتی تا دکتر احمدی رو انتخاب کردی؟ و اینکه مطب دکتر احمدی نمونه ها چطور بودن و سبک کارش؟ آخه منم تعریف ایشونو شنیدم و تازگی عکس بعد عمل یکی از بچه های نو عروسو که پارسال پیشش عمل کرده دیدم...عالی بود!
سلام دوستان میخواستم بدونم بیمه تامین اجتماعی چقدر هزینه عمل بینی رو میده.اگه شرح عمل انحراف بینی باشه؟؟ واینکه مراحل ومدارک برای گرفتن هزینه ازتامین اجتماعی چیه؟؟ و بیمه تکمیلی چی؟؟؟ کسی بوده از بیمه تامین اجتماعی استفاده کنه؟؟؟؟؟؟
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖