2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095136 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان می خواستم بدونم شما بعد از اوردن تلق از بینی راحت وعالی نفس می کشیدید؟ احساس نمی کردید بینیتون گرفته ؟
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نازنین عزیزم اول ک تامپون ودر میاره نفست خوبه اما بعدش کیپ میشه ک با شست شو دادن خوب میشه اصلن نگران نباش من اوایل خیلی استرس داشتم جما خوب شد :-)
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
اخه من تقریبا یه ماه میشه عمل کردم به نظرم باید دیگه راحت از بینی نفس بکشم
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
Sepide64 جان: محبی به نسبت دکتر خوبیه، طبیعی کاره اکثرا. جدیدا میگن یکم کار خراب داره. در کل برای بینی کم کار گزینه ی مناسبیه. اما اگر بینیتون یکم زیادی بزرگ یا یکم پرکاره بنظر رو دکترای دیگه فکر کنی بهتر باشه. اگر سایز بینیت کوچیکه و فقط قوز و افتادگی داره خب گزینه ی خوبیه. اما اگر بینیت پهنه و بزرگه فکر نمی کنم. بنظرم در هر صورت اگر با محبی تصمیم به عمل داری ، 3،4 بار برو نمونه ببین، چون جدیدا یکم امار منفی داره.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها منم دو ماهه عمل کردم. بعضی روزا با بینیم نفس کشیدن عالیه عالیه بعضی روزا کیپ میشه. اعصابم به هم میریزه. تا کی اینجوریه؟؟؟؟
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
سلام بچه ها من هفت ماهه بینیمو عمل کردم ولى هیچ کسو مثل خودم ندیدم قسمت غوز بینیم ورم داره که وقتى فشار میدم میره تو وجایه انگشتم میمونه تو را خدا اگه کسى اینجورى بوده وخوب شده منو راهنمایی کنه
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون
مهسا جان من احساس می کنم بینیم گرفته وتنفسم با صداست دکترم میگه به خاطر التهاب وورمه ولی من خییییلی نگرانم
Sepide64 جان: خواهش می کنم. واللا من مطب محبی نرفتم. ولی تاحالا نشنیدم از غضروف مصنوعی استفاده کنه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
راستی شامانا عزیز خاله من ۳سال پیش با محبی عمل کرده و اون موقع براش پایه مصنوعی کار کرده.خالم از بینیش فوقالعاده راضیه.فقط من یه خورده با نوکش مشکل دارم یه خورده قلقلیه به نظرم.ولی الان به هیچ عنوان از کاراش اطلاعی ندارم به همین خاطر سوال کردم.شما درست میگی باید چندبار سر به مطبش بزنم.
الهی به من آن ده که آن به.
سپیده جان من نمونه از محبی زیاد دیدم اکثر کاراش متوسط رو به خوب هست یکی دو تا کار خیلی خوب هم دیدم البته به نظر من هم برای بینی های استخونی کم کار بهتره ومن هم موافقم برای بینی های پر کار گزینه مناسبی نیست قبلا ناراضی هم داشته شما حتما مطبش برو کارهاشو از نزدیک ببین با مراجع کنندگان چه کسانیکه تازه عمل کردند چه کسانیکه چند ماه از عملشون میگذره صحبت کن سبکش هم طبیعی هست من خودم مطب محبی رفتم از پروتز استفاده نمیکنه تعداد دکترایی که تو ایران از پروتز استفاده میکنن چند تا بیشتر نیست و تعدادشون محدود هست فکر نمیکنم محبی از پروتز استفاده کنه

سپیده جون یکی از دلایلی که باعث شد من با محبی عمل نکنم همین بزرگ در اوردن نوک بینی بود نوک بینیو زیاد ظریف در نمیاره چون نوک بینی من هم قلقلی بود به قول شما چند نفر دیگه هم دیدم که بعد یکسال نوک بینیشون بزرگ بود ظریف کار نمیکنه مخصوصا نوک بینی رو