در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
نگارینا من دوست مامانم کلی تعریف دینی رو می کرد،می گفت بیشتر از 10 تا نمونه ازش دیدم که خیلی طبیعی بودن،ولی باید بهش بگی طبیعی می خوام وگرنه می زنه تو در فانتزی و سربالا الینا انحرافم بیشتر داخلی به نظرم میومد ولی بعد فهمیدم از بیرونم کج بوده!البته با ارایش اوقدرا معلوم نبود
سلام دوستان منم تازه اومدم ولی میخوندم تا حالا ..... بچه ها من خیلی عجله دارم اردیبهشت عروسیمه ، دکتری که انتخاب کردم برزنجیه ، مریم ف رو دیدم ، کارای سایتشم دوست دارم ، نادیه هم خیلی تعریف کرد دیگه مطمئن بودم امممممااااااا دیشب نادیه خیلی نگرانم کرد ، نادیییییهههههه جوووون میشه بگی کسایی که دیدی چه مشکلی داشتن ؟ تنفسشون چه طور بود ؟ خودشونم ناراضی بودن ؟ اونی که میگی گچشو برداشت چی جور بود ؟؟؟ میشه کمکم کنی ؟؟؟؟
دوستان ببخشید که نگرانتون کردم .من کلا ادم حساسیم ..دیشب خیلی فکر کردم ..اگه توقعتون از عمل بینی رفع ایراده برزنجی گزینه خوبیه من تازه فهمیدم که توقعم بیشتره ومنتظر تغیی رات مثبت تو چهره هم هستم .به ادعای مریضای دیروز برزنجی چهرشون هیچ تغییری نکرده.یه 3ساله هم که زشت بود ....قبلشو ندیده بودم ......اما اصلا قابل قبول نبود .اصلا
نادیه جون یعنی می گی من که می خوام فقط ایراد بینیم رفع شه خوبه ؟ إز لحاظ تنفس کسیو دیدین که مشکل داشته بأشه ؟ اونی که میگی زشت بود یعنی بینیش تو این ٣ سال تغییر شکل داده بود یا از اول زشت بود ؟ تو رو خدا ببخشید انقدر سؤال می پرسمااااااا
سلامتی تویی که کم بودی...
کم موندی اماعمیق بودی...
سلامتی تویی که خوش نیستی بی من...
کمم بی تو.. تنهام بی تو...
سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. .
سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری...
سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه
ازت دورباشم...
عزیزم .میگفت اوایل بهتر بود ....ببین رک بگم دماغاش ظرافت زنونه ندارن اکثرا ....کارش برای آقایونه .بیسته .از نظر انسانی ودکتری ماهه.من دیگه ریسک نکردم بین کدوم گروه عملاش باشم ایا
دوستان رو نظرات من تصمیم نگیرین حتما چند بار برین وببینین ونمیخام در حق دکتر ناحقی کنم من خیلی حساسم وسخت گیر بخصوص که بینی فعلی بد نیست.ضمنا خیلی محتاط وترسوئم تو این مورد...سلیقه ها هم متفاوته